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Development of a Rapid Check Method for Sterilization of Retort Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
The Study of Heat Penetration of Kimchi Soup on Stationary and Rotary Retorts
Preventive Nutrition and Food Science
2015 .03
레토르트 삼계탕의 F0값 수준에 따른 품질 차이
Food Science and Preservation
2016 .12
Processing and Keeping Quality of Retort Pouched Seasoned Baby Clam
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
Evaluation of Storage Stability of Green Juice by Ultra High Pressure Sterilization and UV Sterilization
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Quality evaluation and estimation of shelf life of retort-pouched tomato-based and Korean traditional fermented food-based sauces
Applied Biological Chemistry
2015 .01
개체동결 굴(Crassostrea gigas)을 이용한 레토르트파우치 굴국의 제조 및 품질특성
한국수산과학회지
2016 .12
Recent Advances and Future Trends of Ultrasound Sterilization Technology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
HOW TO COMPUTER-SIMULATE STERILIZATION OF CANNED SEA FOODS FOR EFFICIENT DESIGN AND OPTIMIZATION?
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Development of Optimal Conditions for Surface Sterilization by Ultraviolet Radiation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Application of retort as a cooking technology for abalone porridge using response surface methodology
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
Quality characteristics of retort samgyetang marinated with different levels of soy sauce and processed at different F0 values
한국축산학회지
2020 .01
Physicochemical characteristics and antioxidant activity of cold brew teas depending on different sterilization temperature
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
반응표면분석을 이용한 레토르트 계란찜의 살균조건 최적화
한국식품과학회지
2018 .06
Determination of Quality Characteristics and Estimation of the Shelf-Life of Retorted Rice Cake Formulated with Konjac Glucomannan and Milk
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
A study on the heat sterilization for reducing the bacterial count of crab meat products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
생식 펫푸드 원료별 비가열 살균 처리 방법: 초고압과 방사선
산업식품공학
2024 .08
Effect of germination and surface sterilization of ginseng seeds by cold plasma treatment
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
레토르트식품에 함유되어 있는 당 함량 분석
한국식품영양과학회지
2015 .11
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