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[P8-115] Hispidin derivatives with PTP1B inhibitory activity from fruiting body of Phellinus linteus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
상황버섯(Phellinus linteus) 추출물의 생리활성
Applied Biological Chemistry
2006 .01
Phellinus linteus KACC 93057P, '한경상황버섯'인공재배 자실체 페놀추출물의 항산화 활성 및 화학적 동정
한국버섯학회지
2018 .01
Isolation and Characterization of a Water-Soluble Polysaccharide from the Mycelia of Solid Cultured Phellinus linteus
Food Science and Biotechnology
2005 .12
[P3-33] Development of Materials Processing of Bone Strength Components from Phellinus linteus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
상황버섯 균사체를 이용한 양갱 제조 및 품질 특성
대한영양사협회 학술지
2013 .01
시중 유통 과일 및 채소류 29종의 항산화 효과 및 Lp-PLA2 활성 저해 연구
Food Science and Preservation
2009 .08
Increase of Radical Scavenging Activity of Panax ginseng by Solid Fermentation with Phellinus linteus Mycelium
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
추출방법에 따른 상황버섯 추출물의 항산화활성 및 생물학적 특성
Applied Biological Chemistry
2006 .01
[P10-132] Antioxidant and Pro-oxidant Activities of Phellinus linteus Extract Measured by Oxygen Radical Antioxidant Capacity (ORAC) and 2',7'-Dichlorofluorescein diacetate (DCFH-DA) Assay in HepG2 Cell
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Phenolic Compounds from the Fruit Body of Phellinus linteus Increase Alkaline Phosphatase (ALP) Activity of Human Osteoblastlike Cells
Food Science and Biotechnology
2008 .12
RADICAL SCAVENGING ACTIVITIES OF FERMENTED Saccharina japonica WITH Phellinus linteus MYCELIA
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Inhibitory Effect of Phellinus linteus Water Extract on Tyrosinase Activity and Melanin Biosynthesis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
상황미를 이용한 항로타바이러스 효과와 항균성 측정에 관한 연구
한국축산식품학회지
2007 .01
상황버섯균 접종 황기의 배양 중 이화학적 성분변화
Food Science and Preservation
2016 .10
Antioxidative and Prolyl Endopeptidase Inhibitory Activities of the Phenolic Constituents Isolated from Phellinus linteus
Applied Biological Chemistry
2010 .01
왕벚나무 껍질의 에탄올 추출물과 용매 분획물의 항산화활성 비교
한국식품과학회지
2020 .08
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