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Investigation on the Microbiological and Biochemical Properties of Kimchi in the Solid-state Model System Designed for Fermented Sausages
한국축산식품학회지
2010 .01
Growth Inhibitory Effect of Fermented Kimchi on Food-borne Pathogens
Food Science and Biotechnology
2009 .02
Physicochemical Properties of Long-term Fermented Kimchi
Journal of Food Science and Nutrition
2007 .03
김치 발효소시지가 미생물학적 안정성에 미치는 효과
한국축산식품학회 학술발표초록집
2004 .01
Effect of Kimchi Powder Levels and Pork Skin on the Quality Characteristics of Liver Sausages
한국축산식품학회지
2009 .01
젖산균이 김치 발효 중 아플라톡신 함량 변화에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2015 .10
Comparison of Fermentation Characteristics of the Main Types of Chinese Cabbage Kimchi
Food Science and Biotechnology
1996 .06
Application of Baechu-Kimchi Powder and GABA-Producing Lactic Acid Bacteria for the Production of Functional Fermented Sausages
한국축산식품학회지
2017 .01
부산ㆍ경남지역의 향토 별미김치 종류와 특징
한국식품영양과학회지
1995 .10
천일염이 김치발효에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2011 .04
국내 시판김치의 김치담금부터 숙성까지의 미생물 균총 변화
Food Science and Preservation
2011 .10
Physico-chemical and Sensory Characteristics of Semi-dried Sausages Containing Different Levels of Kimchi Powder
한국축산식품학회지
2009 .01
S-Adenosyl-L-methionine (SAM) Production by Lactic Acid Bacteria Strains Isolated from Different Fermented Kimchi Products
Food Science and Biotechnology
2008 .08
Anticancer Effects of Organic Chinese Cabbage Kimchi
Journal of Food Science and Nutrition
1999 .06
어린이의 김치의식에 관한 실태조사 (Ⅰ) - 김치 선호도에 관한 조사 -
한국식품영양과학회지
1995 .10
김치산업의 발달사
식품과학과 산업
2016 .12
Enhancement of Anticancer Activities of Kimchi by Manipulating Ingredients
Journal of Food Science and Nutrition
2000 .09
Calcium Lactate Treatment after Salting of Chinese Cabbage Improves Firmness and Shelf - life of Kimchi
Journal of Food Science and Nutrition
2003 .09
삼채뿌리분말 첨가 김치의 품질 특성
Food Science and Preservation
2013 .12
배추의 소금절임시 염수의 초기온도가 김치숙성에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
1996 .10
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