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Changes in Quality Characteristics of Pork Patties Containing Multilayered Fish Oil Emulsion during Refrigerated Storage
한국축산식품학회지
2015 .01
Evaluation of Antioxidative Activity of Various Levels of Ethanol Extracted Tomato Powder and Application to Pork Patties
한국축산식품학회지
2017 .01
Effects of Drying Temperature on Antioxidant Activities of Tomato Powder and Storage Stability of Pork Patties
한국축산식품학회지
2016 .01
Antioxidant Activity of Brown Soybean Ethanolic Extracts and Application to Cooked Pork Patties
한국축산식품학회지
2016 .01
누에분말 및 누에동충하초분말 함유 돈육 패티의 냉장저장 중 품질변화
한국축산식품학회지
2008 .01
토마토가 함유된 비가열 미트패티의 냉동 저장 중 품질특성
한국축산학회지
2008 .01
감마선 또는 전자선 조사된 분쇄돈육과 돈육패티의 저장 중 품질특성 비교
한국축산식품학회지
2009 .01
The Quality Characteristics of Salted Ground Pork Patties Containing Various Fat Levels by Microwave Cooking
한국축산식품학회지
2016 .01
Effect of Doenjang (Korean Fermented Soybean Paste) on Lipid Oxidation and Cooking Properties of Pork Patties
Food Science and Biotechnology
2009 .10
야콘 착즙액의 항산화 활성 및 천연 항산화제로서 돈육패티에 이용
한국축산식품학회지
2012 .01
Effect of Fresh Garlic on Lipid Oxidation and Microbiological Changes of Pork Patties during Refrigerated Storage
한국축산식품학회지
2014 .01
Changes in Quality Characteristics of Pork Patties Containing Antioxidative Fish Skin Peptide or Fish Skin Peptide-loaded Nanoliposomes during Refrigerated Storage
한국축산식품학회지
2017 .01
Effect of Cacao Nip Extracts (CEs) on Quality Characteristics of Pork Patties during Cold Storage Period
Food science of animal resources
2019 .01
용해성에 따른 토마토 건조 분말을 첨가한 돈육 패티의 이화학적 특성 및 항산화 활성
한국축산식품학회지
2011 .01
Cooking Pattern and Quality Properties of Ground Pork Patties as Affected by Microwave Power Levels
한국축산식품학회지
2009 .01
Gum류가 저지방 계육 Patty의 품질에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2004 .01
복합 한약재 추출물 첨가가 돈육 패티의 저온저장 중 항산화 및 항균성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2008 .01
Gum류를 첨가한 우육 Patty의 품질 및 기호성
한국식품영양과학회지
2002 .01
Effect of Aged and Fermented Garlic Extracts as Natural Antioxidants on Lipid Oxidation in Pork Patties
Food science of animal resources
2019 .01
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