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Kefir로부터 분리된 Lactobacillus sp.의 특성
한국축산식품학회 학술발표초록집
2005 .01
Anti-cancer Effect of Red Ginseng Extract Fermented by Lactobacillus rhamnosus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
프로바이오틱 Lactobacillus rhamnosusGG가 포함된 발효유 ‘퓨어®’의 섭취가 과민성 대장 증후군에 미치는 효과
식품과학과 산업
2011 .03
Reducing Body Fat with platycodon grandiflorum Using lactobacillus rhamnosus HK-9 Fermentation on C57BL/6 Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Antilisterial Bacteriocin from Lactobacillus rhamnosus CJNU 0519 Presenting a Narrow Antimicrobial Spectrum
한국축산식품학회지
2015 .01
Antimicrobial activity and phytochemical screening of Codonopsis Ianceolata extracts fermented by Lactobacillus rhamnosus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Ability of Lactobacillus GR - 1 and RC - 14 to Stimulate Host Defences and Reduce Gut Translocation and Infectivity of Salmonella typhimurium
Journal of Food Science and Nutrition
2002 .06
『Lactobacillus rhamnosus GG (LGG) 유산균의 건강증진 효과』국제학술심포지엄 개최 보고
식품과학과 산업
2011 .03
Characterization and Probiotics of Lactobacillus sp Y isolated from Kimchi
한국축산식품학회 학술발표초록집
2002 .01
Real-Time PCR Monitoring of Lactobacillus sake, Lactobacillus plantarum, and Lactobacillus paraplantarum during Kimchi Fermentation
Food Science and Biotechnology
2006 .08
콜레스테롤 저하 유산균의 분리 및 이들 균주의 이화학적 특성
Applied Biological Chemistry
1999 .01
한국인 유아 분변에서 분리한 Lactobacillus acidophilus KY1909의 프로바이오틱 특성
한국식품과학회지
2003 .12
PCR-based Detection and Identification of Lactobacillus plantarum, Lactobacillus pentosus, and Lactobacillus paraplantarum in Kimchi
Food Science and Biotechnology
2004 .12
分離大豆蛋白이 Lactobacillus acidophilus 의 生育에 미치는 影響
한국식품과학회지
1984 .03
Probiotic균주의 Pathogenic Organism에 대한 억제 활성과 송아지분변 분리균주의 억제활성 특성
한국축산학회지
2006 .01
Characterization of Selected Lactobacillus Strains for Use as Probiotics
한국축산식품학회지
2015 .01
Caenorhabditis elegans 생체대체모델을 이용한 한국 영유아분변 유래 프로바이오틱스 균주의 in vivo 장 우점능 검토
한국축산식품학회지
2013 .01
Medium Optimization for the Production of Probiotic Lactobacillus acidophilus A12 Using Response Surface Methodology
한국축산식품학회지
2010 .01
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