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초고압 동결 처리 방법에 따른 돈육의 물리적 특성에 관한 연구
한국축산식품학회지
2006 .01
Modelization and Optimization of Quality Characteristics of Pork Treated Various Hydrostatic Pressure Conditions
한국축산식품학회지
2012 .01
Effects of High Pressure Assisted and Shift Freezing Process on the Physical Properties of Pork Muscle
한국축산식품학회 학술발표초록집
2005 .01
동결방법에 따른 냉동 과일의 내부압력 변화
Food Science and Preservation
2003 .12
Effects of Time-Dependent High Pressure Treatment on Physico-chemical Properties of Pork
Food Science and Biotechnology
2005 .12
Effects of Thermal Processing Combined with High Pressure on the Characteristics of Cooked Pork
한국축산식품학회지
2008 .01
Pressure Induced Structural Changes of Proteins Affecting the Ice Nucleation Temperature of Pork Loins
Food science of animal resources
2019 .01
식육의 동결,냉동냉장 및 해동시 내부압력 변화
한국식품과학회지
1999 .06
A Numerical Modeling of Thawing Rate for Frozen Pork using High Pressure Assisted Thawing Technique
한국축산식품학회 학술발표초록집
2004 .01
동결속도에 따른 닭고기의 냉동 저장중 이화학적 변화
한국가금학회지
1987 .11
식육의 송풍식 냉동과 전기자장 냉동 중 온도 변화 및 이화학적 품질에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2013 .01
식품의 동결중에 생성되는 빙결정에 미치는 동결조건의 영향
한국식품영양과학회지
1992 .05
The Effect of Dietary Fermented Soybean on the Growth Performance and Meat Quality of Pigs
한국축산식품학회지
2009 .01
균온처리 동결에 의한 식육의 저장중 품질변화
한국식품과학회지
1999 .06
초고압 동결 및 해동방법이 돈육의 물리적 특성에 미치는 효과
한국축산식품학회지
2009 .01
초고압 처리한 닭가슴육의 품질특성
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2010 .11
The effect of high pressure treatment on physicochemical and microbial properties of abalones during freezing storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Quality Evaluation of Pork with Various Freezing and Thawing Methods
한국축산식품학회지
2014 .01
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