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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
References
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Modelization and Optimization of Quality Characteristics of Pork Treated Various Hydrostatic Pressure Conditions
한국축산식품학회지
2012 .01
[P3-16] Physico-chemical Properties of Muscle Protein recovered from Pork Heart
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
조리방법에 따른 삼겹살의 물리화학적 특성 변화
Food Science and Preservation
2009 .02
전기전도도 기준에 의한 PSE육과 정상육의 육질 및 도체 특성에 관한 연구
한국축산식품학회지
1998 .01
Pressure Assisted Freezing이 돈육의 이화학적 특성에 미치는 효과
한국축산식품학회지
2007 .01
Evaluation of Physico-Chemical Properties and Antioxidant Activity of Pork Fats Containing Water Soluble Tomato Powders as Affected by Various Drying Temperatures
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Effects of Pre-cooking Methods on Quality Characteristics of Reheated Marinated Pork Loin
한국축산식품학회지
2018 .01
The Study of Carcass Traits and Physico-Chemical Characteristics of Pork Loin Meat by Meat Color and Sex
한국축산식품학회 학술발표초록집
2001 .01
Effects of Air Blast Thawing Combined with Infrared Radiation on Physical Properties of Pork
한국축산식품학회지
2009 .01
Application of an Electric Field Refrigeration System on Pork Loin during Dry Aging
Food science of animal resources
2019 .01
한약부산물과 쑥 분말 급여가 재래종 돈육의 이화학적 특성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2001 .01
Comparison of Physicochemical Properties between Standard and Sow Pork
한국축산식품학회지
2018 .01
Hardness Evaluation of Pork, Beef and Chicken with Different Cooking Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
쑥의 급여가 계육의 이화학적 특성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2002 .01
초고압 동결 처리 방법에 따른 돈육의 물리적 특성에 관한 연구
한국축산식품학회지
2006 .01
식염 및 지방을 함유한 분쇄돈육의 이화학적 성상 및 최종가열온도 측정을 위한 근장단백질의 이용
한국축산학회지
2004 .01
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