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서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
References
초록
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들깨 새싹 추출물의 췌장 RINm5F 세포에서 NF-κB 경로를 통한 사이토카인에 의한 손상 예방 효과
생명과학회지
2017 .05
Perilla frutescens var. japonica and rosmarinic acid improve amyloid-β25-35 induced impairment of cognition and memory function
Nutrition Research and Practice
2016 .06
Perilla frutescens var. japonica and rosmarinic acid improve amyloid-β25-35 induced impairment of cognition and memory function
Nutrition Research and Practice
2016 .06
녹차를 첨가한 쉐이크형 들깨선식의 특성
한국생활과학회 학술대회논문집
2019 .11
Evaluation of crude fat and fatty acid ratio of Perilla frutescens from korea
한국분석과학회 학술대회
2022 .11
고성능 액체크로마토그래피를 이용한 에키네시아의 caffeic acid 유도체 화합물 함량분석
생활과학연구논총
2020 .01
Red, Blue, Dark 및 형광등의 다른 광원하에서 재배된 들깨새싹 채소의 열풍건조 추출물의 항산화 효과 및 이화학적 특성
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2015 .10
Genetic diversity and population structure of Perilla frutescens collected from Korea and China based on simple sequence repeats (SSRs)
Genes & Genomics
2019 .01
꽃게액비 엽면시비가 추부 들깻잎의 영양성분에 미치는 영향
한국환경과학회지
2016 .11
클로렐라 및 수산부산물 발효 비료의 들깻잎 시비효과
한국환경과학회지
2020 .04
치매유발제인 알루미늄에 대한 Rosmarinic Acid의 보호 효과
대한임상검사과학회지
2017 .01
Metagenome Analysis of Perilla Leaf
한국미생물학회 학술대회논문집
2017 .04
Preparation of High GABA-Enriched Yeast Extract by Non-Saccharomyces Yeasts Isolated from Korean Traditional Fermented Soybean Product
한국미생물·생명공학회지
2021 .09
진도산 울금(Curcuma longa L.)의 이화학적 특성
한국환경과학회지
2019 .04
Genetic diversity and population structure among accessions of Perilla frutescens (L.) Britton in East Asia using new developed microsatellite markers
Genes & Genomics
2018 .01
밀양산 꾸지뽕 나무(Cudrania tricuspidata Bureau)의 부위별 이화학적 특성 및 항산화 활성
한국식품조리과학회지
2015 .01
Identification of Phenolic compounds from Perilla frutescens by UPLC-DAD-QTOF/MS
한국분석과학회 학술대회
2022 .11
발효 들깻잎의 항산화 및 항염 활성
한국생활과학회 학술대회논문집
2024 .05
Antimicrobial Activity of Caffeic acid-functionalized ZnO Nanoparticles
한국진공학회 학술발표회초록집
2016 .02
Characterization of the Production of Biogenic Amines and Gamma-Aminobutyric Acid in the Soybean Pastes Fermented by Aspergillus oryzae and Lactobacillus brevis
Journal of Microbiology and Biotechnology
2015 .01
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