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지역별 오미자의 리그난 함량 및 분석법 검증
한국식품영양과학회지
2019 .10
Analysis of Lignan Components from Schisandra chinensis and Comparison of Geographic Origins in Korea
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .10
오미자의 물 추출조건에 따른 shizandrin, gomisin A, gomisin N의 함량 비교
한국식품위생안전성학회지
2015 .01
The Contents of Marker Compounds and Growth Characteristics in Schisandra chinensis Fruit with Different Environments
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
오미자 수집종의 생육특성 및 생리활성 분석을 통한 우수자원 선발
한국약용작물학회지
2019 .02
오미자(Schisandra chinensis) 열매의 과육과 씨에서 정유 및 리그난 성분 비교
Food Science and Preservation
2024 .08
Changes of Ginsenosides and Lignans during the Fermentation Process of White Ginseng Extract according to the Addition of Schisandra chinensis Baillon
한국약용작물학회 학술대회논문집
2023 .05
오미자 열매 부위별 이화학적 특성
한국식품영양과학회지
2016 .06
Measurement of physiological activity of Schisandra chinensis essential oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
리그난의 화학적 특성, 인체 건강에 미치는 영향 및 리그난의 우유기능 강화에 관한 연구 고찰
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2018 .01
Selection of Superior Lineage Through Analysis of Functional Compounds of Schisandra chinensis Collecting Species
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .05
팽화처리에 의한 오미자의 품질 특성
한국유기농업학회지
2016 .01
Increased Effect on Antioxidant Activity and Quality Characteristics of Schisandra chinensis by the seed grinding
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
전처리 조건에 따른 오미자 추출물의 지표성분 및 항산화 활성 분석
한국식품영양과학회지
2025 .02
Development of SSR Marker from Schisandra chinensis Using Next Generation Sequencing
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
건조 오미자 장기저장 방법
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
Natural dental gum using Schisandra chinensis: application of sustainable and zero-waste food materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Optimization of Extraction Conditions for Functional Ingredients from Schisandra chinensis fruit Using Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Investigation of Antioxidant Component and Activity in Schisandra chinensis Collections for the Selection of Superior Lines
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .05
Anti-Cancer Effect of Gomisin J from Schisandra Chinensis Fruit Via the Induction of an Alternative Programmed Cell Death, Necrosis/Necroptosis, in Apoptosis-Inducing Anti-Cancer Drug-Resistant Cancer Cells
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .09
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