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Edible Insects and Future Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Research Trends on Edible Insects as Edible Possibility and Functional Materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Physicochemical and textural properties of emulsions prepared from the larvae of the edible insects Tenebrio molitor, Allomyrina dichotoma, and Protaetia brevitarsis seulensis
한국축산학회지
2021 .01
Edible Insects: Prospects and Challenges
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Edible Insects as a Protein Source: A Review of Public Perception, Processing Technology, and Research Trends
Food science of animal resources
2019 .01
Comparison of antioxidant capacity of protein hydrolysates from 4 different edible insects
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
식용곤충을 이용한 식품 관련 국내 특허 현황 분석
한국식품영양학회지
2022 .04
Antioxidative Activity of Edible Insects Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Research Trends on The Bioactivities of Edible Insects in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Development of Food Science Education Program Using Edible Insects for Infants
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Utilization of Edible Insects in the Food and Foodservice Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Consumer Acceptance of Pet Feed using Edible Insects
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Technical Functional Properties of Water- and Salt-soluble Proteins Extracted from Edible Insects
Food science of animal resources
2019 .01
곤충식품 개발 현황 및 전망
식품과학과 산업
2016 .12
Effect of Replacing Pork Fat with Vegetable Oils on Quality Properties of Emulsion-type Pork Sausages
한국축산식품학회지
2015 .01
A Study of the Anti-inflammatory Effect of Protein Derived from Edible Insect Tenebrio molitor
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Protective Effects of Edible Insect Extracts against Acute Alcoholic Liver Damage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Physicochemical Characteristics and Antioxidant Activities of Edible Insect Hydrolysates by Various Proteases
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Insect Proteins as Food Ingredients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Analysis of water-soluble vitamins B₁ and niacin in edible insects
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
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