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Comparative study on the digestibility of cocoa butter based on triacylglycerol composition under a pH-Stat model of small intestinal digestion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
The study on extraction of phospholipids from butter milk using various methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
In Vitro Digestion에서 팜핵경화유와 시어버터 혼합 비율에 따른 가수분해율 변화
한국식품영양과학회지
2017 .10
Profit efficiency and constraints analysis of shea butter industry: northern region of Ghana
Korean Journal of Agricultural Science
2017 .09
산지 초지 방목우의 우유로 제조한 목장 버터의 조직 특성 및지방산 조성
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2018 .01
Development of Natural Bigels as Sustainable Butter Alternatives in Bakery Applications
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Characteristics of Muffins Using Chia Seed Oleogel as a Butter Substitute
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Age and Growth of Butter Clam (Saxidomus purpuratus) in the Jinhae Bay, Korea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2018 .05
다수성 버터헤드 상추 ‘썬레드버터’ 육성
한국육종학회지
2018 .01
Storage Stability and Quality Characteristics of Peanut (Arachis hypogeae L.) Butter from Normal and High Oleic Acid Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
α-Linolenic Acid-Enriched Butter Attenuated High Fat Diet-Induced Insulin Resistance and Inflammation by Promoting Bioconversion of n-3 PUFA and Subsequent Oxylipin Formation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Biofortified Butter with α-Linoleic Acid Induces Fatty Acid Remodeling and Thermogenic Activation in the Brown Adipose Tissue
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
개조개(Saxidomus purpuratus) 패각분말로부터 젖산칼슘의 제조 및 특성
한국수산과학회지
2016 .06
Forecasting the consumption of dairy products in Korea using growth models
Korean Journal of Agricultural Science
2021 .12
Packaging of dairy products : an overview
식품저장과 가공산업
2016 .12
Enzymatic preparation of diacylglycerols for the application as healthy specialty fat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Oral Supplementation with Cocoa Extract Reduces UVB-Induced Wrinkles in Hairless Mouse Skin
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
치즈 및 버터에서 장출혈성 대장균의 행동에 미치는 온도의 영향 및 식중독 발생 리스크 평가 연구
한국식품영양과학회지
2022 .05
재구성 지질의 효소적 생산과 산업적 이용
식품과학과 산업
2018 .06
반응표면분석법을 이용한 개조개(Saxidomus purpuratus) 패각분말로부터 가용성 초산칼슘의 제조 및 특성
한국식품영양과학회지
2015 .06
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