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Preparation of Low-Diacylglycerol Cocoa Butter Equivalents by Hexane Fractionation of Palm Stearin and Shea Butter
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
In Vitro Digestion에서 팜핵경화유와 시어버터 혼합 비율에 따른 가수분해율 변화
한국식품영양과학회지
2017 .10
PLANT PROTEINS AND THEIR IN VITRO DIGESTIBILITY IN CARPS USING pH-STAT METHOD
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
pH-Stat Digestion Model에서 카카오 추출물이 Oil과 Emulsion의 가수분해에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2016 .04
Digestibility of commercially available DHA-rTG and enzymatically synthesized DHA-rTG under a pH-Stat model of small intestinal digestion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Analysis of in vitro digestion using human gut microbiota in adult and elderly individuals
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Study on Changes in Bioactivities of Bioactive Substances Using in vitro Human Digestion Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Low Protein Digestibility of Beef Puree in Infant In Vitro Digestion Model
Food science of animal resources
2019 .01
Methods for improving meat protein digestibility in older adults
한국축산학회지
2023 .01
Estimation for Intestinal Digestibility of Commercial Starch-Based Products and Their Effects on Blood Sugar Levels in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
The study on extraction of phospholipids from butter milk using various methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Evaluation of the Digestibility of Korean Hanwoo Beef Cuts Using the in vitro Physicochemical Upper Gastrointestinal System
한국축산식품학회지
2017 .01
소화 효소 및 시간에 따른 고섬유소 사료의 In vitro 소화율 측정법
동물생명과학연구
2015 .06
Prediction of apparent total tract digestion of crude protein in adult dogs
한국축산학회지
2024 .03
A Study on the Physicochemical and in vitro Digestion Characteristics of Lipid with Different TAG Composition
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effects of Eco-friendly Multi-enzyme on Growth Performance, Intestinal Morphology, and Nutrient Digestibility of weaned Pigs
한국유기농업학회지
2018 .01
산지 초지 방목우의 우유로 제조한 목장 버터의 조직 특성 및지방산 조성
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2018 .01
Oral Supplementation with Cocoa Extract Reduces UVB-Induced Wrinkles in Hairless Mouse Skin
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Selective Inhibition of the Mammalian Small Intestinal α- Glucosidases by Poly-phenols on the Glycemic Carbohydrate Digestions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
A Potential Authentication of Re-Esterified Triacylglycerol-Type Omega-3 Oils Using Cluster Analysis of Lipid Profiles
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
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