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HPMC를 이용한 도공처리에 따른 바인더의 대체가능성 평가
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2015 .10
Wax Content, Wax Composition and Expression of Wax Biosynthetic Genes in Brassica oleracea var. capitata Vary with Leaf Development and Genotype
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
커피 부산물을 활용한 필름 제조 방법 및 품질 특성 연구
산업식품공학
2022 .05
쌀을 첨가하여 제조한 식빵의 품질 특성에 미치는 Hydrocolloids의 영향
한국식품영양과학회지
2016 .09
Hydrocolloids가 쌀을 첨가한 빵용 밀가루 반죽의 물성학적 특성에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2015 .12
Comparison of the Various Analytical Methods for Determination of Oxidized Polyethylene Wax in Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Determination of Fat Accumulation Reduction by Edible Fatty Acids and Natural Waxes In Vitro
Food science of animal resources
2019 .01
학부모의 정보요구도에 기초한 식품첨가물 위해정보전달 스마트폰 애플리케이션의 개발
한국식품위생안전성학회지
2015 .01
Regulation of?cuticular wax biosynthesis in?plants under?abiotic stress
Plant Biotechnology Reports
2021 .01
Alizarin-based MOF nanostructures integrated with carrageenan for dual active and intelligent packaging film
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Improvement of Physical and Rheological Characteristics of Veggie Patty with HPMC/MC
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
친환경 복합레진 표면처리에 의한 종이 포장재 개발
펄프·종이기술
2018 .10
Quality Characteristics of Double Mixture Using κ-carrageenan and Various Gelling Agents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
식품첨가물에 대한 초등교사와 영양교사의 인식 비교
한국식품위생안전성학회지
2016 .01
편두 전분을 이용한 가식성 필름의 제조
한국식품영양과학회지
2019 .06
Development of egg-free layer cake with addition of hydroxypropylmethyl cellulose (HPMC) as an egg replacer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
절단배추의 포장재질에 따른 단기 저장 중 품질특성
Food Science and Preservation
2015 .10
Encapsulation of turmeric extract nanoemulsions (TE-NEs) using by β-cyclodextrin and HPMC
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
천연 식품첨가물 연구개발 동향분석
식품과학과 산업
2016 .12
Characteristics of each composition of antibacterial bio-degradable film to improve elongation rate
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
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