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한국형 총식이조사 및 UV/태양광 조사 버섯에서의 비타민 D 분석
Food Science and Preservation
2023 .02
Changes in Fat-Soluble Components (Fatty Acids, Vitamin A, and Vitamin E) of Different Parts of Chicken by Different Cooking methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
한국 성인 남녀에서 당뇨병 유병률과 혈중 비타민 D 농도와의 관련성 : 제6기 국민건강영양조사(2013~2014)에 근거하여
대한영양사협회 학술지
2017 .01
Optimization of Ultraviolet Irradiate Conditions for Vitamin D<sub>2</sub> Synthesis in Shitake Mushrooms (Lentinula edodes) by Using Response Surface Methodology
Journal of applied biological chemistry
2015 .01
파모두부 및 콩국물을 이용하여 제조한 두부아이스크림의 최적배합비 및 품질특성에 관한 연구
산업식품공학
2016 .01
HPLC를 이용한 지역 농산물의 비타민 B6 함량 분석
한국식품영양학회지
2017 .08
Measurement of water-soluble vitamin B contents in mushrooms
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Optimization of the determination of vitamin B1 in infant formula and vitamin supplement by use of HPLC
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Changes of Physical Properties by Different Parts and Heat Treatments of Lentinula edodes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Changes in Vitamin K Contents of Several Vegetables by Cooking Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
지역농산물의 비타민 K1 함량 조사
한국식품영양학회지
2016 .06
Predicting Shelf-life of Ice Cream by Accelerated Conditions
한국축산식품학회지
2018 .01
Micro-nutrients (vitamin A, vitamin C, calcium, and iron) intake through dietary supplements and foods: Based on the Korea National Health and Nutrition Examination Survey (KNHANES), 2019-2020
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Mycelial growth of Lentinula edodes in response to different mixing time, pressure intensity, and substrate porosity
한국버섯학회지
2017 .01
건강기능식품 등 중 수용성 비타민 B군의 HPLC를 이용한 동시분석법
한국식품위생안전성학회지
2015 .01
Effect of Frozen Storage Temperature on the Quality of Premium Ice Cream
한국축산식품학회지
2015 .01
수산물 조리 식품에 함유된 수용성 비타민 함량
한국식품영양학회지
2020 .01
Optimization of Extraction Method for Antioxidant Activities from Shiitake Mushroom (Lentinula edodes) using Response Surface Methodology (RSM)
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
동결건조 목이버섯의 자외선(UVB) 처리조건에 따른 품질 특성 및 유효성분 함량
한국식품영양학회지
2023 .04
국내산 여주의 지역별, 수확시기별, 숙기별 Vitamin C 함량
한국식품영양학회지
2016 .08
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