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파모두부 및 콩국물을 이용하여 제조한 두부아이스크림의 최적배합비 및 품질특성에 관한 연구
산업식품공학
2016 .01
Effect of Frozen Storage Temperature on the Quality of Premium Ice Cream
한국축산식품학회지
2015 .01
Physicochemical Properties and Sensory Quality of Rice Ice Cream Based on Amylose Content
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Quality Characteristics of Ice Cream added with Lentil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Physical and Sensory Properties of Ice Cream Containing Fermented Pepper Powder
한국축산식품학회지
2017 .01
Quality Characteristics and Antioxidant Activities of Ice Cream Added with Mulberry Pomace
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Effect of Porcine Collagen Peptides on the Rheological and Sensory Properties of Ice Cream
한국축산식품학회지
2015 .01
Ice Cream Quality Improvement by Phospholipase A2-Modified Milk Polar Lipids
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effect of Gamma Irradiation on Microbial Safety and Sensory Evaluation of Tofu Ice Cream
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Development of Tofu Ice Cream as Nutrient Balanced Food for Patient Using Gamma Irradiation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
빙과류의 품목별 제품의 미생물학적 안전성 평가
한국식품위생안전성학회지
2019 .01
A Study on Displaying Color and Symbol of Ice Objects in ECDIS
한국항해항만학회지
2019 .01
쌀가루 및 팽화미분을 첨가한 요구르트와 요구르트 아이스크림의 특성
산업식품공학
2018 .01
Comparative In-silico Analysis of the Cold Responsive ICE1 and ICE2 Genes in Zoysiagrasses
Weed&Turfgrass Science
2022 .03
절화용 프리지아 ‘Pinky Cream’ 신품종 육성
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Scientific Note: Effects of Nuclei Type on Characteristics of Creamed Honey
Journal of Apiculture
2017 .04
Effect of Hydrocolloids on the Quality Properties of Non-Dairy Whipped Cream
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
크림색 홑꽃 화형의 절화용 스프레이국화 ‘슈가크림’ 육성
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Effect of Homogenization Pressure and Supplementation with Sucrose Fatty Acid Ester on the Physical Properties of Dairy Cream-based Emulsions
한국축산식품학회지
2018 .01
식품접객업소 얼음에 대한 미생물학적 오염도 조사 및 관리방안
한국식품위생안전성학회지
2015 .01
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