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Predicting Shelf-life of Ice Cream by Accelerated Conditions
한국축산식품학회지
2018 .01
Effect of Frozen Storage Temperature on the Quality of Premium Ice Cream
한국축산식품학회지
2015 .01
파모두부 및 콩국물을 이용하여 제조한 두부아이스크림의 최적배합비 및 품질특성에 관한 연구
산업식품공학
2016 .01
Quality Characteristics and Antioxidant Activities of Ice Cream Added with Mulberry Pomace
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Quality Characteristics of Lentil Jam with added Fructooligosaccharides
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Physicochemical Properties and Sensory Quality of Rice Ice Cream Based on Amylose Content
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Physical and Sensory Properties of Ice Cream Containing Fermented Pepper Powder
한국축산식품학회지
2017 .01
Compositional Analysis of Lentil (Lens culinaris) Cultivars Related to Colors and Their Antioxidative Activity
Plant Breeding and Biotechnology
2017 .01
Effect of Porcine Collagen Peptides on the Rheological and Sensory Properties of Ice Cream
한국축산식품학회지
2015 .01
Ice Cream Quality Improvement by Phospholipase A2-Modified Milk Polar Lipids
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effect of Gamma Irradiation on Microbial Safety and Sensory Evaluation of Tofu Ice Cream
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Development of Tofu Ice Cream as Nutrient Balanced Food for Patient Using Gamma Irradiation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Quality characteristics and antioxidant activity of soymilk added with lentil (Lens culinaris Medik.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
렌즈콩의 영양성분과 생리활성 및 식품산업의 응용
한국식품과학회지
2015 .06
빙과류의 품목별 제품의 미생물학적 안전성 평가
한국식품위생안전성학회지
2019 .01
Comparative Analysis of Metabolites Related to Colors in Lentil Cultivars (Lens culinaris)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Protective effect of phenolic extract from beluga lentil against H₂O₂-induced cytotoxicity in AML12 hepatocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Nrf2-mediated Anti-inflammatory Effect of Methanolic Extract from Beluga Lentil in LPS-treated RAW264.7 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
쌀가루 및 팽화미분을 첨가한 요구르트와 요구르트 아이스크림의 특성
산업식품공학
2018 .01
렌틸 유묘기 광 처리 파장에 따른 항산화 활성 변화
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
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