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Quality Characteristics of Ice Cream added with Lentil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
프럭토올리고당 첨가가 반죽의 물성과 식빵의 품질 특성에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2017 .12
Biological activities of fructooligosaccharides in mice fed a high-fat diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Analysis of fructooligosaccharides by high performance liquid chromatography with refractive index detector
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Compositional Analysis of Lentil (Lens culinaris) Cultivars Related to Colors and Their Antioxidative Activity
Plant Breeding and Biotechnology
2017 .01
Characteristics of Fructooligosaccharides (FOS) in Yacon Concentrate According to Heat Treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Commercial Production of Fructooligosaccharide from Sucrose by the Aspergillus niger
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Quality characteristics and antioxidant activity of soymilk added with lentil (Lens culinaris Medik.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effects of Fructooligosaccharides and Dietary Fibers in Physicochemical and Sensory Properties of Chicken Patties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
렌즈콩의 영양성분과 생리활성 및 식품산업의 응용
한국식품과학회지
2015 .06
Comparative Analysis of Metabolites Related to Colors in Lentil Cultivars (Lens culinaris)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
몇 가지 과일과 혼합한 멜론잼의 품질 특성
한국식품영양학회지
2020 .01
프락토올리고당 첨가 블루베리청의 이화학적 품질 특성에 관한 연구
Food Science and Preservation
2017 .09
Protective effect of phenolic extract from beluga lentil against H₂O₂-induced cytotoxicity in AML12 hepatocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Nrf2-mediated Anti-inflammatory Effect of Methanolic Extract from Beluga Lentil in LPS-treated RAW264.7 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
렌틸 유묘기 광 처리 파장에 따른 항산화 활성 변화
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
사과를 첨가한 아로니아 혼합잼의 품질특성 및 항산화활성
Food Science and Preservation
2016 .04
Anti-stress and synbiotic efficiency of Dietary Prebiotics-fructooligosaccharides (FOS) derived from banana Peel towards Gut microbiota modulation in Mice Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
프락토올리고당과 이소말토올리고당을 첨가한 오미자청의 품질 특성 연구
농업생명환경연구
2022 .10
광 파장에 따른 유묘기 렌틸의 세 재배종 별 플라보노이드 집적 양상
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
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