지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
프럭토올리고당 첨가가 반죽의 물성과 식빵의 품질 특성에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2017 .12
Development of Yogurt using by Yacon Concentrate Syrup as Sugar Substitute
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Biological activities of fructooligosaccharides in mice fed a high-fat diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Quality Characteristics of Lentil Jam with added Fructooligosaccharides
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Analysis of fructooligosaccharides by high performance liquid chromatography with refractive index detector
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Anti-stress and synbiotic efficiency of Dietary Prebiotics-fructooligosaccharides (FOS) derived from banana Peel towards Gut microbiota modulation in Mice Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Commercial Production of Fructooligosaccharide from Sucrose by the Aspergillus niger
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Yacon leaf suppresses metabolic syndrome induced by high-fructose diet in rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effects of Fructooligosaccharides and Dietary Fibers in Physicochemical and Sensory Properties of Chicken Patties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Fructooligosaccharides decreased the ability of probiotic Escherichia coli Nissle 1917 to adhere to co-cultures of human intestinal cell lines
Applied Biological Chemistry
2015 .01
프락토올리고당 첨가 블루베리청의 이화학적 품질 특성에 관한 연구
Food Science and Preservation
2017 .09
The Neuroprotective Role of the Fructooligosaccharide Enriched Cookies and their Application in Biochemical Field
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
프락토올리고당을 함유한 야콘 추출물의 비피더스균에 대한 잠재적인 프리바이오틱 효과
한국식품과학회지
2020 .04
설탕 대체제로 야콘 시럽을 이용하여 제조한 스펀지케이크의 특성
한국식품영양과학회지
2016 .10
Safety effect of fermented oyster extract on the endocrine disruptor assay in vitro and in vivo
Fisheries and Aquatic Sciences
2021 .10
Investigation of immune cytotoxicity and immune activity of prebiotic materials (oat, pork potato, seoritae, wheat sprout, yacon)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
살균조건을 달리하여 제조한 조미굴(Crassostrea gigas) 통조림의 품질특성
수산해양교육연구
2020 .04
프락토올리고당과 이소말토올리고당을 첨가한 오미자청의 품질 특성 연구
농업생명환경연구
2022 .10
Profiles of Phenolic Acid Derivatives from Tuberous Roots of Yacon (Smallanthus sonchifolius) using UPLCDAD-QToF/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Quality Characteristics fo Goat Meat Jangjorim according to the Heating Condition and Ginger Addition
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
0