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프리바이오틱스 최신 연구 현황 및 제품 개발 동향
식품과학과 산업
2019 .09
로스팅 서리태를 이용한 음료 제조 및 품질 평가
한국식품영양학회지
2016 .08
Inhibitory Activity and Inhibitory Mode of Flavonoid Aglycone on α-glucosidase
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Anti-inflammatory Activities of Wheat grain and Wheatgrass extracts of Korean origin in LPS-Stimulated RAW 264.7 macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Inhibitory Effect of Fermented Ginseng Sprout Extracts on Oxidation and Inflammation in HepG2 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
밀싹의 재배 정도별 항산화 활성과 이를 첨가한 설기떡의 품질특성
한국식품영양학회지
2024 .08
Food Microflora and Microbiome Bioconversion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Inhibitory Activities of Six Barley Varieties on Glycation and Nitric Oxide Production
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
조제분유에서 프리바이오틱스(prebiotics) 첨가 효과와 가능성
축산식품과학과 산업
2015 .01
Characteristics of Fructooligosaccharides (FOS) in Yacon Concentrate According to Heat Treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effect of bioconversion on bioactivity of plant-based prebiotics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Anti-apoptotic Effect of Seoritae Extract on Human Follicle Dermal Papilla Cell
한국약용작물학회지
2023 .04
Yacon leaf suppresses metabolic syndrome induced by high-fructose diet in rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Potential of Prebiotics to Make Changes in the Gut Microbiota for Improved Health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Optimization of the light quality and quantity for the sprout growth of oat and wheat under the Smart-farming condition
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2020 .11
Development of Yogurt using by Yacon Concentrate Syrup as Sugar Substitute
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Inhibitory Effect of Red Bean Extract on TNF-α-induced Muscle Atrophy in Skeletal Muscle Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
프리바이오틱스의 기능에 관한 연구 고찰
한국식품영양학회지
2017 .04
Inhibitory Effects of Quinoline-based Compound K32326 on Major Plant Pathogens
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2024 .10
Inhibitory Effects of Vegetable Extract on Obesity-Induced Inflammation In Vitro and In Vivo Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
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