지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Anti-stress and synbiotic efficiency of Dietary Prebiotics-fructooligosaccharides (FOS) derived from banana Peel towards Gut microbiota modulation in Mice Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
자작나무 증포 추출물의 발모 촉진 효과
한국식품과학회지
2022 .02
Anti-stress oligosaccharide enriched cookies and muffins
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Characteristics of Fructooligosaccharides (FOS) in Yacon Concentrate According to Heat Treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Standardized Fingerroot ( Boesenbergia pandurata) Extract Decelerates the Development of Sarcopenia in Aged Rats
Preventive Nutrition and Food Science
2025 .02
Antioxidant Activity and Sensory Characteristics of Muffins Containing Freeze-Dried Banana Peel Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
바나나(Musa acuminate Colla) 껍질 추출물의 항비만 활성
한국식품영양과학회지
2020 .12
Biological activities of fructooligosaccharides in mice fed a high-fat diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Fructooligosaccharides decreased the ability of probiotic Escherichia coli Nissle 1917 to adhere to co-cultures of human intestinal cell lines
Applied Biological Chemistry
2015 .01
프럭토올리고당 첨가가 반죽의 물성과 식빵의 품질 특성에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2017 .12
The Effect of Apple Peel Crude Pigment Extract by Extraction Methods as Natural Color Materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Prebiotic Screening of Plant Extracts Based on Gut Microbiota Incubation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effect of Banana Peel on Quality Characteristics and Antioxidant Activities of Wet Noodles
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Potential of Prebiotics to Make Changes in the Gut Microbiota for Improved Health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
The Potential Combinations with Probiotics and Prebiotics and Their Beneficial Roles on the Modulation of Gut Microbiota
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
갈색거저리 유충 분말을 이용한 쿠키 제조 및 품질평가
한국식품영양학회지
2016 .02
Safety effect of fermented oyster extract on the endocrine disruptor assay in vitro and in vivo
Fisheries and Aquatic Sciences
2021 .10
The gut-brain axis enhancement by jang (fermented foods) through modulating gut microbiota
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
살균조건을 달리하여 제조한 조미굴(Crassostrea gigas) 통조림의 품질특성
수산해양교육연구
2020 .04
쌀가루로 제조한 쌀 쿠키의 품질 특성
한국식품영양학회지
2018 .01
0