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Quality characteristics and antioxidant activity of soymilk added with lentil (Lens culinaris Medik.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Compositional Analysis of Lentil (Lens culinaris) Cultivars Related to Colors and Their Antioxidative Activity
Plant Breeding and Biotechnology
2017 .01
렌즈콩의 영양성분과 생리활성 및 식품산업의 응용
한국식품과학회지
2015 .06
Quality Characteristics of Ice Cream added with Lentil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
렌즈콩(Lens culinaris) 추출물이 HepG2 인간 간암 세포에서 Proteasome 활성과 Nuclear Factor κB 활성화에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2019 .01
Quality Characteristics of Lentil Jam with added Fructooligosaccharides
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Comparative Analysis of Quality and Metabolites according to the Degree of Greasiness between Apple Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Comparative Metabolomics Association between Fruit Ripening and Targeted Metabolites in Two Strawberry Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Development and Selection of High Functional Colored-onion Cultivar with Metabolite Analysis
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
광 파장에 따른 유묘기 렌틸의 세 재배종 별 플라보노이드 집적 양상
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Metabolomics of differently colored Gladiolus cultivars
Applied Biological Chemistry
2016 .01
Comparative Analysis of Secondary Metabolites and Metabolic Profiling in 10 Ginseng Cultivars
한국약용작물학회 학술대회논문집
2022 .10
Optimization of solid-phase Lactobacillus fermentation conditions to increase γ-aminobutyric acid (GABA) content in Oryza sativa, Avena sativa, Cicer arietinum, red and brown Lens culinaris
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Metabolomic Approach for Determining Potential Metabolites Correlated with Flavor Attributes of Different Apple Cultivars Grown in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Protective effect of phenolic extract from beluga lentil against H₂O₂-induced cytotoxicity in AML12 hepatocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Nrf2-mediated Anti-inflammatory Effect of Methanolic Extract from Beluga Lentil in LPS-treated RAW264.7 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
렌틸 유묘기 광 처리 파장에 따른 항산화 활성 변화
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
열대, 아열대 지역 수집 렌즈콩, 병아리콩, 송이콩 유전자원의 농업형질과 이화학적 특성 비교
한국육종학회지
2018 .01
Comparative analysis of the functional compositions for soybean cultivars cultivated in the different locations
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Component characteristics of domestic and foreign soybean cultivars cultivated in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
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