지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
사과를 첨가한 아로니아 혼합잼의 품질특성 및 항산화활성
Food Science and Preservation
2016 .04
아로니아즙 첨가에 따른 단감잼의 품질특성
한국식품영양학회지
2017 .06
수확 후 온도처리가 복숭아 (‘미백도’ 및 ‘수미’) 저온 저장 중 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Comparative analysis of antioxidant activity in flesh, skin, and fruit of passion fruit cultivated in Korea
한국식품과학회지
2025 .02
Comparative Responses of Fruit Quality and Anthocyanin to Fruit Ripening Stages and Shelf Life in Strawberry Fruit
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Quality Characteristics of paprika mixed jam with different colored paprika
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Manufacture of Sugar-Free Jam using To-Jong Mu and Apple
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
당알코올을 함유한 아로니아 잼의 관능평가 및 이화학적 특성
한국식품과학회지
2024 .06
Quality Characteristics of Lentil Jam with added Fructooligosaccharides
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Preparation of Jujube Jam with Low Glycemic Index
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Genome-wide genetic variation and comparative transcriptome analyses of citrus mutant Jedae-unshiu and wild-type Citrus unshiu
Plant Biotechnology Reports
2023 .02
Influence of Mixed Iron and Zinc or Selenium Application on the Their Accumulations in Apple Fruit and Fruit Qualities
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Development of Mixed Fruit Snack Bar with Antioxidant Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Optimization of passion fruit filling formulation using passion fruit, sugar, and pectin by mixture design
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Analysis of fruit growth and post-harvest characteristics of hydroponically grown ‘K3’ melons (Cucumis melo L.) harvested at different days after fruit setting and stored at low temperature
Korean Journal of Agricultural Science
2022 .06
Anti-Yeast Activity of Commercial Natural Anti-Yeast Substance in Strawberry Jam
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
온도 및 CO<sub>2</sub> 상승이 고추의 생육 및 과실품질에 미치는 영향
한국농림기상학회지
2016 .01
효소처리 병풀(Centella asiatica)의 이화학적 품질 변화 및 이를 이용한 잼의 제조
한국식품영양학회지
2021 .12
Optimization of passion fruit liquid tea by mixture design
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effects of Different Growing Regions on Quality Characteristics, Bioactive Compound Contents, and Antioxidant Activity of Aronia (Aronia melanocarpa) in Korea
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .09
0