지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
α-Amylase 첨가에 따른 쌀가루 및 팽화미분 아이스크림의 이화학적 특성
산업식품공학
2016 .01
Quality Characteristics of Rice Cookies added with Puffed Rice Flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Physicochemical Properties of Isomaltooligosaccharides using Puffed Rice Powder according to Different Manufacturing Condition
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Influence of Partial Gelatinization Treatment on the Quality Changes of Puffed Rice
Preventive Nutrition and Food Science
2020 .06
Physicochemical Properties and Sensory Quality of Rice Ice Cream Based on Amylose Content
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Development and Characterization of Puffed Rice Crackers Made from Icheon Rice and Brown Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
쌀 가공처리에 따른 쌀 맥즙 및 쌀 맥주의 품질특성
산업식품공학
2019 .01
Effect of Black Rice Powder Levels on Quality Properties of Emulsion-type Sausage
한국축산식품학회지
2016 .01
인삼분말을 첨가한 Pellet과 이를 이용하여 제조한 팽화과자의 특성
산업식품공학
2019 .01
Physical and Sensory Properties of Ice Cream Containing Fermented Pepper Powder
한국축산식품학회지
2017 .01
Characteristics of Black ginseng by Puffing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
팽화처리에 의한 오미자의 품질 특성
한국유기농업학회지
2016 .01
Predicting Shelf-life of Ice Cream by Accelerated Conditions
한국축산식품학회지
2018 .01
쌀가루전용 품종들의 이화학적 특성 및 설기의 품질 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
Effect of Black Rice Powder on the Quality Properties of Pork Patties
한국축산식품학회지
2017 .01
파모두부 및 콩국물을 이용하여 제조한 두부아이스크림의 최적배합비 및 품질특성에 관한 연구
산업식품공학
2016 .01
Quality Characteristics of ' Baromi 2' Rice Puffed Snacks with the Addition of Rice Embryo Buds (REB)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effect of Frozen Storage Temperature on the Quality of Premium Ice Cream
한국축산식품학회지
2015 .01
Quality Characteristics of Rice Cake with Glutinous Rice and Oat Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Fermentation properties of yoghurt supplemented with vitamin tree(Hippophae rhamnoides L.) fruit powder
Korean Journal of Agricultural Science
2022 .12
0