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Survey of Dairy Products Consumption Behavior of Modern Korean Seniors
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Hydrocolloids Decrease the Digestibility of Corn Starch, Soy Protein, and Skim Milk and the Antioxidant Capacity of Grape Juice
Preventive Nutrition and Food Science
2015 .12
Effect of Homogenization Pressure and Supplementation with Sucrose Fatty Acid Ester on the Physical Properties of Dairy Cream-based Emulsions
한국축산식품학회지
2018 .01
전분 나노입자 첨가가 휘핑크림 품질특성에 미치는 영향
한국식품과학회지
2020 .08
Effect of Frozen Storage Temperature on the Quality of Premium Ice Cream
한국축산식품학회지
2015 .01
Exploring Quality Issues of Dairy Supply Chain and Proposing IOT-enabled Tracking Systems in Developing Country
Agribusiness and information management : AIM
2017 .01
Effect of Sodium Chloride on the Rupture Strength of Flying Fish Roe Analogs Prepared by the Addition of Hydrocolloids
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
Forecasting the consumption of dairy products in Korea using growth models
Korean Journal of Agricultural Science
2021 .12
Predicting Shelf-life of Ice Cream by Accelerated Conditions
한국축산식품학회지
2018 .01
파모두부 및 콩국물을 이용하여 제조한 두부아이스크림의 최적배합비 및 품질특성에 관한 연구
산업식품공학
2016 .01
Risk assessment of vibriosis by Vibrio cholerae and Vibrio vulnificus in whip-arm octopus consumption in South Korea
Fisheries and Aquatic Sciences
2021 .01
Nutritional and quality attributes of eggless muffins formulated using insect protein isolate and hydrocolloid solutions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effect of Porcine Collagen Peptides on the Rheological and Sensory Properties of Ice Cream
한국축산식품학회지
2015 .01
Physicochemical Properties and Sensory Quality of Rice Ice Cream Based on Amylose Content
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Quality Characteristics of Ice Cream added with Lentil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
IDF 글로벌 낙농 컨퍼런스 2021
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2021 .12
Application of multivariate analysis to classify hydrocolloids based on in vitro starch digestibility and rheological property of Segoami
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Devlopment of low-fat mayonnaise mimics using chickpea and thickening hydrocolloids
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
육우 비선호부위를 활용한 재구성육제품의 품질특성
동물생명과학연구
2015 .06
베트남 유제품시장의 시장접근전략 및 경제효과 분석
한국국제농업개발학회지
2023 .03
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