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The Effects of Different Calcium Salts (Calcium Carbonate, Calcium Hydroxide, and Calcium Chloride) on the Softening of Onion Tissues
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Physiological Activities of Calcium Balanced Beverage Developed for Improving Calcium Intake in the Elderly
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Effect of Calcium Lactate on Physico-Chemical Characteristics of Shank Bone Extract
한국축산식품학회지
2017 .01
Effect of Seaweed Calcium and Cockle Shell Calcium Addition on the Quality of Kimchi during Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
환경수 내의 다양한 Ca²+ 농도에 따른 시클리드(Maylandia lombardoi)의 생리적 변화
한국수산과학회지
2016 .04
고충전지 제조를 위한 하이브리드 탄산칼슘 충전제의 개발 (I) : 하이브리드 탄산칼슘의 제조 및 이용
펄프·종이기술
2015 .08
The Effects of Calcium Nutrition on the Activities of Lactate Dehydrogenase, Alcohol Dehydrogenase and Other Enzymes in Melon (Cucumis melo L.) Seedlings Subjected to Flooding
한국토양비료학회지
2016 .02
멸치(Engraulis japonicus)젓 잔사 분말칼슘이 난소적출 흰쥐의 골다공증에 미치는 영향
한국수산과학회지
2015 .08
Flexible Calcium Carbonate-고충전지의 칼렌더링 효과
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2022 .04
붕소함유 염수와 간수로부터 고순도 calcium borate를 합성하는 반응에 황산이 미치는 영향
한국항해항만학회지
2015 .01
고충전지 제조를 위한 하이브리드 탄산칼슘 충전제의 개발 (III) : 후처리 하이브리드 탄산칼슘
펄프·종이기술
2016 .12
Egg Shell and Oyster Shell Powder as Alternatives for Synthetic Phosphate: Effects on the Quality of Cooked Ground Pork Products
한국축산식품학회지
2017 .01
Extended shelf-life of ‘Kumhong’ nectarine and ‘Madoka’ peach fruits by treating the trees with calcium compounds and chitosan
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .12
Effects of Calcium Carbonate Hybridization on Paper Properties
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2016 .10
Molecular biological analysis of calcium-related gene in quail myoblast cell differentiation
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2018 .10
Effect of Probiotics on Calcium-induced Constipation in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
바지락(Ruditapes philippinarum) 패각 소성분말로 제조한 젖산칼슘의 특성
한국수산과학회지
2016 .08
하이브리드 탄산칼슘 제조 방식에 따른 종이 물성의 변화
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2019 .10
Effect of Casein Phosphopeptides on In Vitro Solubilization of Calcium in Fortified Cheese Pizza
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2020 .01
Chemical characteristics and nutrient management of rice cultivation soil in the Dominican Republic
한국토양비료학회지
2025 .02
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