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The Effects of Different Calcium Salts (Calcium Carbonate, Calcium Hydroxide, and Calcium Chloride) on the Softening of Onion Tissues
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Improvement of Calcium Deposit by Calcium-Collagen-PGA Complex in Human Bone Marrow Mesenchymal Stem Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Quality Characteristics of Blueberry Vinegar Beverage Supplemented with Calcium
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Calcium balanced beverage intake and its effect on antioxidant status and immune-related biomarkers in healthy elderly
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effect of Seaweed Calcium and Cockle Shell Calcium Addition on the Quality of Kimchi during Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
환경수 내의 다양한 Ca²+ 농도에 따른 시클리드(Maylandia lombardoi)의 생리적 변화
한국수산과학회지
2016 .04
Effect of Calcium Lactate on Physico-Chemical Characteristics of Shank Bone Extract
한국축산식품학회지
2017 .01
The Effects of Calcium Nutrition on the Activities of Lactate Dehydrogenase, Alcohol Dehydrogenase and Other Enzymes in Melon (Cucumis melo L.) Seedlings Subjected to Flooding
한국토양비료학회지
2016 .02
Associations of a Ten-Year Trend in Hypertension Prevalence with Sodium, Potassium, and Calcium Intake in Korean Adults
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
한국 청소년에서 칼슘 섭취량에 따른 혈중 비타민 D 농도와 치아우식 경험 간의 관련성
한국식품영양과학회지
2018 .09
고충전지 제조를 위한 하이브리드 탄산칼슘 충전제의 개발 (I) : 하이브리드 탄산칼슘의 제조 및 이용
펄프·종이기술
2015 .08
Flexible Calcium Carbonate-고충전지의 칼렌더링 효과
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2022 .04
멸치(Engraulis japonicus)젓 잔사 분말칼슘이 난소적출 흰쥐의 골다공증에 미치는 영향
한국수산과학회지
2015 .08
붕소함유 염수와 간수로부터 고순도 calcium borate를 합성하는 반응에 황산이 미치는 영향
한국항해항만학회지
2015 .01
Effect of Vitamin D and Calcium Intake on Osteoporotic Fracture and Socioeconomic Costs Reduction Based Meta-analysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
고충전지 제조를 위한 하이브리드 탄산칼슘 충전제의 개발 (III) : 후처리 하이브리드 탄산칼슘
펄프·종이기술
2016 .12
우리나라 고등학생의 식품 및 영양소 섭취 변화 추이 - 2007~2015 국민건강영양조사를 이용하여 -
한국식품영양학회지
2020 .01
Effects of Calcium Carbonate Hybridization on Paper Properties
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2016 .10
Extended shelf-life of ‘Kumhong’ nectarine and ‘Madoka’ peach fruits by treating the trees with calcium compounds and chitosan
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .12
Egg Shell and Oyster Shell Powder as Alternatives for Synthetic Phosphate: Effects on the Quality of Cooked Ground Pork Products
한국축산식품학회지
2017 .01
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