지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Anti-melanogenic Effects of Selected Medicinal Herbs through Inhibition of Tyrosinase Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
인천 지역 여자 고등학생의 외모 가꾸기 관심도에 따른 생활습관과 식행동
한국식품영양학회지
2021 .10
약용식물의 기능성 성분 분석 및 다양한 생리활성
한국식품영양과학회지
2019 .12
Current Status of Functional Ingredients for Health Functional Food in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Development of Functional Ingredients from Horticultural Crops and Strategies for Their Industrialization
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
약선죽(藥膳粥)에 대한 인지도 및 메뉴 개발 방향 - 대전지역 성인 여성을 중심으로 -
대한영양사협회 학술지
2017 .01
Evaluation of Whitening Effects of Hemp (Cannabis sativa L.) Seeds Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Trends in Development of Functional Ingredients for Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Approval Procedure of Functional Ingredient for Health Functional Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Case of Technical Support for the Development of Functional Ingredients for Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Recognition and Assessment of Functional Ingredients for Health Functional Foods in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Laboratory Work for Health Functional Ingredients Evaluation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Functional ingredients research trends by country
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
원주의 첨가량을 달리한 개량 증편의 품질 특성
한국식품영양과학회지
2022 .11
건강기능식품 국산 기능성원료(농촌진흥청 연구 중심으로)
식품과학과 산업
2020 .12
Antioxidant Activities of Tomato Juice and Tomato Products as Functional Materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Current Status and Support Plan for Recognition of Functional Ingredients for Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Limitations of Development and Approval of Functional Ingredients from Korea for Health Functional Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Development of Edible Skin-Whitening Materials from Spinacia oleracea Callus: Antioxidant and Melanin Inhibition Activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Pre-clinical research strategy for developing functional ingredient for joint health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
0