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2020
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What is a Taste and Flavor?
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
세계 식품 향료시장의 환경과 법적규제
식품과학과 산업
2017 .12
비가열 살균 후추의 향미특성
한국식품과학회지
2019 .12
Manufacture of Green Laver Chips Enhanced with Reaction Flavor Technology for Flavor Improvement
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Microencapsulation of Caramel Flavor and Properties of Ready-to-drink Milk Beverages Supplemented with Coffee Containing These Microcapsules
Food science of animal resources
2019 .01
원통형 처리 용기를 이용한 후추의 광펄스 살균 효과
산업식품공학
2018 .01
Effects of sex and line on volatile flavor compound contents in Korean native chicken breast meat
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2015 .11
Digitalization of food flavor recognition
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
묘사분석을 통한 멸치 단백질 효소가수분해물의 관능적 특성
산업식품공학
2016 .01
Digital transformation for sensomics-based virtual flavor and taste
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
The Effects of Maesil (Asian Apricot) Flavoring Agent on Enhanced Flavor and Quality Characteristics of Frozen Fruit Puree
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Physicochemical changes and sensory properties of Spicy flavored and Galbi flavored seasoning lavers during the storage period
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
HMR형 냉동 별미밥에 대한 소비자 인식 및 구매실태
한국식품영양학회지
2019 .01
HMR형 냉동 별미밥에 대한 소비자 인식 및 구매실태
한국식품영양학회지
2019 .01
Effects of NaCl and Temperature on the Sensory Characteristics of Natural Flavor Enhancers
한국식품과학회지
2015 .10
Determination of orthonasal threshold of key volatile flavor compounds responsible for traditional doenjang flavor in two different matrices
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Customized flavor research strategy for the development of K-Food using alternative proteins
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Digital transformation of flavor via animal-based brain stimulation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Removing Effects of Off-Flavor on Perilla Seed Oil by Vacuum Treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Sustainability aspects and digitalisation of nonthermal and advanced thermal processing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
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