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세계 식품 향료시장의 환경과 법적규제
식품과학과 산업
2017 .12
What is a Taste and Flavor?
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Manufacture of Green Laver Chips Enhanced with Reaction Flavor Technology for Flavor Improvement
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Coffee Processing and Changes in Chemical Composition and Flavor Patterns during Roasting
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Evolution of Coffee Flavor in Short-term Storage by Colorimetric Sensor Array
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Study on the Release of Beef-like Flavor Compounds in Plant-based Meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effect of Storage Temperature on Physicochemical Properties of Milk Beverages Supplemented with Coffee during Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Digitalization of food flavor recognition
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effects of sex and line on volatile flavor compound contents in Korean native chicken breast meat
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2015 .11
Physicochemical changes and sensory properties of Spicy flavored and Galbi flavored seasoning lavers during the storage period
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
The Effects of Maesil (Asian Apricot) Flavoring Agent on Enhanced Flavor and Quality Characteristics of Frozen Fruit Puree
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Determination of orthonasal threshold of key volatile flavor compounds responsible for traditional doenjang flavor in two different matrices
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Customized flavor research strategy for the development of K-Food using alternative proteins
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Functional Properties of Food Flavor Based on Electroencephalography and Metabolism
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Digital transformation of flavor via animal-based brain stimulation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
비가열 병합살균에 의한 후추의 향미 특성 변화
산업식품공학
2020 .01
HMR형 냉동 별미밥에 대한 소비자 인식 및 구매실태
한국식품영양학회지
2019 .01
HMR형 냉동 별미밥에 대한 소비자 인식 및 구매실태
한국식품영양학회지
2019 .01
Development of Natural Flavoring Materials Using Traditional Korean Sauces and Vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Detection of off-flavor causing substances in pork by GC-MS/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
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