지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Conclusion
References
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
세계 식품 향료시장의 환경과 법적규제
식품과학과 산업
2017 .12
닭다리살 유화물의 염화나트륨(NaCl) 첨가수준에 따른 이화학적 특성
한국식품과학회지
2016 .06
What is a Taste and Flavor?
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
NaCl 첨가량에 따른 돈육 유화물의 이화학적 특성
한국식품영양과학회지
2016 .04
Manufacture of Green Laver Chips Enhanced with Reaction Flavor Technology for Flavor Improvement
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Microencapsulation of Caramel Flavor and Properties of Ready-to-drink Milk Beverages Supplemented with Coffee Containing These Microcapsules
Food science of animal resources
2019 .01
Physicochemical changes and sensory properties of Spicy flavored and Galbi flavored seasoning lavers during the storage period
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
비가열 병합살균에 의한 후추의 향미 특성 변화
산업식품공학
2020 .01
Sensory Flavor Evaluation of Commercial Dried Garlic Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
NaCl처리에 따른 한국 자생 개정향풀의 유리아미노산 및 항산화 성분 분석
농업생명환경연구
2021 .12
Digitalization of food flavor recognition
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effects of sex and line on volatile flavor compound contents in Korean native chicken breast meat
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2015 .11
칠면초의 온도, 광 및 NaCl 처리에 따른 종자발아
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Jasmonic Acid 및 NaCl 처리가 스피아민트의 생육에 미치는 영향
시설원예·식물공장
2017 .04
The Effects of Maesil (Asian Apricot) Flavoring Agent on Enhanced Flavor and Quality Characteristics of Frozen Fruit Puree
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Development of Natural Flavoring Materials Using Traditional Korean Sauces and Vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Determination of orthonasal threshold of key volatile flavor compounds responsible for traditional doenjang flavor in two different matrices
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
HMR형 냉동 별미밥에 대한 소비자 인식 및 구매실태
한국식품영양학회지
2019 .01
HMR형 냉동 별미밥에 대한 소비자 인식 및 구매실태
한국식품영양학회지
2019 .01
Customized flavor research strategy for the development of K-Food using alternative proteins
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
0