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Bioelectronic tongue for sensing bitter tastes based on human bitter taste receptor proteins
한국진공학회 학술발표회초록집
2021 .02
당뇨유발 흰쥐에 있어 여주분말의 항당뇨 및 항산화작용에 대한연구
대한임상검사과학회지
2019 .01
미숙과 건여주(Momordica charantia L.) 열수 및 에탄올 추출물의 탄수화물 분해효소 저해 활성 및 항염증 활성에 대한 연구
동아시아식생활학회지
2015 .12
First Report of Pectobacterium brasiliense Causing Bitter Melon Soft Rot Disease in Korea
Research in Plant Disease(식물병연구)
2023 .12
산화적 스트레스에 대한 여주 (Momordica charantia) 추출물의 항산화 효과 및 세포사멸 억제 기전을 통한 신경세포보호효과
Journal of Nutrition and Health
2017 .10
여주(Momordiaca charantia L.) 미성숙과 추출물의 Charantin 정량분석
한국분석과학회 학술대회
2015 .05
Bitter taste receptors protect against skin aging by inhibiting cellular senescence and enhancing wound healing
Nutrition Research and Practice
2022 .02
Bitter taste receptors protect against skin aging by inhibiting cellular senescence and enhancing wound healing
Nutrition Research and Practice
2022 .02
여주귀리즙의 개발과 STZ로 유도된 당뇨 흰쥐의 혈당개선효과
한국생활과학회지
2016 .04
Identification and Characterization of Colletotrichum Species Associated with Bitter Rot Disease of Apple in South Korea
The Plant Pathology Journal
2018 .12
고지방식이(HFD)/stereptozotocin(STZ) 유도 당뇨모델에서 여주가 글루카곤 분비에 미치는 영향
한국환경과학회지
2020 .08
감즙을 첨가한 설기의 품질 특성
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2015 .10
First Report of Two Colletotrichum Species Associated with Bitter Rot on Apple Fruit in Korea - C. fructicola and C. siamense
Mycobiology
2018 .01
열처리 조건에 따른 배즙을 첨가한 식빵의 품질 특성
동아시아식생활학회지
2019 .10
생연근즙을 첨가한 두유의 품질특성
한국생활과학회 학술대회논문집
2016 .05
Cucurbitacin B Activates Bitter-Sensing Gustatory Receptor Neurons via Gustatory Receptor 33a in Drosophila melanogaster
Molecules and Cells
2020 .01
Molecular sensors in the taste system of Drosophila
Genes & Genomics
2023 .06
“경제가 먹고 사는 문제라면, 환경은 죽고 사는 문제”_이항진 여주시장
월간환경
2021 .08
Association between taste perception, nutrient intake, and mental health in young Japanese women
Nutrition Research and Practice
2019 .02
Association between taste perception, nutrient intake, and mental health in young Japanese women
Nutrition Research and Practice
2019 .02
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