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Stability Evaluation Study for Reference HPTLC of Herbal Medicine
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .10
A study into human sensitivity across diverse bitter chemicals activating different bitter receptor/s
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
여주(Momordica charantia) 추출물이 생쥐의 지구력 운동수행능력 향상 효과에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2016 .08
Pre-Processing and Manufacturing Process for the Improvement of the Bitter Taste of Bitter Gourd Tea
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .10
Production Characteristics of Bitter Gourd Varieties Planted in April
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
건여주의 영양성분 및 항산화 활성 효과
한국식품영양과학회지
2016 .04
Optimizing chemical management for Colletotrichum species causing bitter rot on apple in the Mid-Atlantic USA
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2022 .11
Effect of Exposed Length of Rootstocks on the Occurrence of Bitter Pit and Tree Vigor of ‘Gamhong’/M.26 Apple Cultivar
한국토양비료학회지
2016 .10
Evaluation of the Antioxidant Activities of Bitter Melon Fruit and Bitter Melon Stalk (Momordica charantia L.).
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
Effect of Storage Temperature on Pollen Germination of Bitter Gourd
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Extraction of Oily Compound From Bitter Melon (Momordica charantia) Seed with N-hexane and Analysis of Fatty Acid Composition and Phytochemicals
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
여주의 부위별 품질 특성 및 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .04
Glucose control effects of Momordica charantia (bitter melon)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Generation and Validation of Markers Based on the Nucleotide Polymorphism in Bitterness (Bi) and Bitter fruit (Bt) Gene for Cucumber Lines
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Quality Characteristics of Bitter Melon (Momordica charantia) According to Cooking Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Variation of Bitter Acids and Xanthohumol Contents by Harvest Time of Hops in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Physicochemical Characteristics of Bitter Melon (Momordica charantia L.) from Different Regions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Antioxidant and Anticholinesterase Potential of Two Nigerian Bitter Yams Using a Simulated Gastrointestinal Digestion Model and Conventional Extraction
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .06
Enhances Antioxidant Effect of Fermented Soybean with Dry Bitter Melon by Aspergillus oryzae
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
여주 삽목방법과 온도조건이 발근에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
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