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Major Active Components and Antioxidant Properties of Cornus officinalis Fruits According to Different Harvest Times
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
A Single Oral Toxicity Study of Sansuyu (Cornus officinalis) Fruit Extract
한국약용작물학회 학술대회논문집
2023 .05
Extraction Characteristics of Cornus officinalis Seeds with Different Extraction Solvents
한국약용작물학회 학술대회논문집
2022 .10
Metabolic Profiling and Secondary Metabolite Accumulation during the Fruit Development of Cornus officinalis Sieb. et Zucc
한국약용작물학회 학술대회논문집
2022 .10
Comparison of quality characteristics of Cornus officinalis on the seed removal technique between the traditional and the mechanical method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Antiobesity effect of Ginsenoside Rg3 in 3T3-L1 adipocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Preparation and Characterization of Cornus officinalis extract-applied jelly
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Analysis of loganin in Cornus officinalis and method validation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
무처리 및 증숙처리 산수유 추출물의 항산화 및 생리활성
Food Science and Preservation
2018 .06
Evaluation of Antiobesity Effectiveness of Mulberry Leaf and Fruit according to Varieties
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .09
A Study on Antioxidant and Anti-inflammatory Effects Based on Analysis of Functional Components of Cornus officinalis Siebold & Zucc
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
아스파라거스 비가림 재배 시 1차 수확기간이 2차 수확시기 및 수량에 미치는 영향
농업생명환경연구
2018 .01
수확시기에 따른 '원황' 배 과실의 품질과 과심갈변에 미치는 영향
한국유기농업학회지
2015 .01
Antiobesity Effect of water soluble fraction of Smilax china L. leaf ethanol extract in 3T3-L1 adipocyte
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Antioxidant Activity and Inhibitory Effect of Adipogenesis in 3T3-L1 Adipocyte by Extracts of Sanguisorba officinalis L.
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
수확시기별 고려엉겅퀴 주정추출물의 항산화 및 항비만 활성 비교
한국식품위생안전성학회지
2017 .01
산수유로 건조과육 가공 시 건조 시간, 데치는 온도 및 시간에 따른 건조과육의 품질 특성 변화
한국식품영양과학회지
2019 .03
수확시기와 열처리 방법에 따른 참빗살나무 잎의 항산화 성분 및 활성
한국식품영양과학회지
2019 .05
Sanguisorba officinalis L. Extract Reduces Lipid Accumulation and ROS Production in 3T3-L1 Adipocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
산수유(Corni fructus) 분획 추출물의 항산화 활성 및 RAW 264.7 대식세포에서 염증매개물질 억제 효과
Food Science and Preservation
2016 .12
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