지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Ⅰ. 국내 건강기능식품 사업규모(“16~“20)
Ⅱ. 수입현황 실적 추이(“15~“20)
Ⅲ. 세계 시장 현황(매출액 및 성장률)(“08~“22)
Ⅳ. 건강기능식품(GMP)의 개별인정형 원료의 변화의 바람
Ⅴ. 결론
Ⅵ. 참고문헌
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Establishment of GMP Production Base for Medicinal Gene Amplification Reagents in Molecular Diagnosis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Functional study of c-di-GMP proteins of Pseudomonas fuscovaginae
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Molecular cloning of cyclic GMP-AMP synthase from red-spotted grouper (Epinephelus akaara) and expression analysis upon immune stimulation
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
생리활성 물질을 이용한 식육제품의 생산
축산식품과학과 산업
2016 .01
The Current Status of Smart Technology in Kimchi Manufacturing Process
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
국내 프로바이오틱스 제품 현황 분석 및 향후 발전 방안
식품저장과 가공산업
2020 .12
Quality Characteristics of Low-salt Doenjang according to Manufacturing Various Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Analysis of Quality Characteristics of Grain Vinegars According to Manufacturing Processes and Production Environments
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Influence of entomopathogenic fungi on population density of plant pathogenic fungi in media
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2015 .10
Quality Analysis and Microbial Community Analysis of Four Meju Types with Different Manufacturing Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Optimization of Manufacturing Condition for Development of Reaction Flavor Induced Sauce
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
SFA를 이용한 근해어업의 온실가스 배출 효율성 및 감축잠재량 추정
수산해양교육연구
2023 .04
Way to Implement of Precision Medicine Based on Bio-Health Big Data
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
누리논단 2 - 축산 바이오 빅데이터(Bio-Big Data) 활용 사례
KAPE누리
2018 .01
Establishment of Optimum Manufacturing Conditions for Corni fructus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Development of Manufacturing Technology of Bacillus subtilis Spores for Long-term Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Establish for Manufacturing Process of Craft Beer using Indigenous Yeast
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Reduction of Furan in Instant Noodle Using Various Manufacturing Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Mechanical Properties of Various Types of Animal-based Gelatin Bio-ink for 3D Bio-printing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
생물학적 방제제로서 곤충병원성 진균의 자두수염잎벌 (Monocellicampa pruni Wei)에 대한 살충 활성 검정
농약과학회지
2022 .12
0