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Enhancement of Anti-inflammatory and Anti-osteoporosis Effects of Fermented Abelmoschus Manihot L. by Bacillus licheniformis CP6
한국미생물학회 학술대회논문집
2022 .10
Enhancement of Anti-inflammatory and Anti-osteoporosis Effects of Fermented Abelmoschus Manihot L. by Bacillus licheniformis CP6
한국미생물학회 학술대회논문집
2022 .10
Complete genome sequence of Bacillus licheniformis CP6 strain possessing a proteolytic enzyme activity for the degradation of the plant-based raw materials
미생물학회지
2022 .12
생활하수에서 분리된 Bacillus licheniformis의 인 제거에 대한 환경적인 인자의 영향
한국환경과학회지
2021 .02
Complete genome sequence of Bacillus licheniformis strain 0DA23-1, a potential starter culture candidate for soybean fermentation
미생물학회지
2018 .12
Exploring the Metabolomic Responses of Bacillus licheniformis to Temperature Stress by Gas Chromatography/Mass Spectrometry
Journal of Microbiology and Biotechnology
2018 .01
Complete genome sequence of Bacillus licheniformis 14ADL4 exhibiting resistance to clindamycin
미생물학회지
2018 .06
Biological Production of 2,3-Butanediol by Using Newly Isolated Bacillus licheniformis Strains
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
The flower extract of Abelmoschus manihot (Linn.) increases cyclin D1 expression and activates cell proliferation
Journal of Microbiology and Biotechnology
2020 .01
Bacillus licheniformis 분리균 2종의 α-Galactosidase 생산성과효소특성
한국미생물·생명공학회지
2015 .01
Enzymatic Characterization of γ-Glutamyl Hydrolase from Bacillus licheniformis DSM 13 Heterologously Expressed in Bacillus subtilis
한국미생물학회 학술대회논문집
2020 .10
Study on Anti-Inflammatory and Moisturizing Effect of Extracts from Abelmoschus esculentus
한국미생물·생명공학회지
2024 .03
Properties of Antimicrobial Substances Produced by Bacillus species Isolated from Rice Straw
한국미생물·생명공학회지
2017 .06
건조방법에 따른 오크라 추출물의 영양성분 분석 및 항산화활성 비교
한국지역사회생활과학회지
2021 .05
Bacillus licheniformis K12 균주 분자 선발 마커 개발
생명과학회지
2023 .10
Characterization of Bacillus sp. Having Potential Probiotics Activity Isolated from Traditional Fermented Soybean Pastes and Application of Manufacturing Fermented Foods
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
Genetic Background Behind the Amino Acid Profiles of Fermented Soybeans Produced by Four Bacillus spp.
Journal of Microbiology and Biotechnology
2021 .01
Carbon Storage Regulator A (csrA) Gene Regulates Motility and Growth of Bacillus licheniformis in the Presence of Hydrocarbons
한국미생물·생명공학회지
2020 .01
Screening and Identification of Bacillus Species Isolated from Traditional Fermented Foods as Potential Probiotics
한국미생물학회 학술대회논문집
2017 .04
Biofunctionality and Bioconversion Activities of KA111(Pseudomonas fragi), KA115 (Bacillus methylotrophicu), KA182 (Bacillus subtilis), KA198 (Bacillus safensis), KA217 (Bacillus pumilus), KA222 (Bacillus licheniformis)
한국미생물학회 학술대회논문집
2016 .04
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