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인천지역 고등학생들의 김치에 대한 인지 및 선호도에 관한 연구
한국식품조리과학회지
2017 .01
한국 거주 중국인을 대상으로 한 한국 김치에 대한 정성적 기호도 조사
동아시아식생활학회지
2017 .04
Genomic and Metabolic Features of Kimchi Lactic Acid Bacteria during Kimchi Fermentation
한국미생물학회 학술대회논문집
2018 .04
Genomic Analysis of Microorganisms Isolated from Kimchi and Human
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
미국인들의 김치에 대한 인식과 소비행태 조사
동아시아식생활학회지
2024 .10
A Study on the Heavy Metals of Distributed Kimchi in Seoul
한국분석과학회 학술대회
2023 .05
Computation of Refractive Indices of Corona Viruses through Reverse Calculation
Current Optics and Photonics
2020 .12
Clover Cyst Nematode Dominates and Causes Damage in Kimchi-Cabbage Fields in Korea
The Plant Pathology Journal
2025 .04
상업용 김치와 담금 배추김치의 발효에 따른 품질특성 변화
한국식품조리과학회지
2017 .01
Starter Cultures for Kimchi Fermentation
한국미생물학회 학술대회논문집
2015 .04
Development of Kimchi Storage Container with Native Plants’ Extract
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2018 .06
Antagonistic Activity of Bacteria Isolated from Apple in Different Fruit Development Stages against Blue Mold Caused by Penicillium expansum
The Plant Pathology Journal
2021 .02
한국 성인의 백미와 김치 총 섭취량에 따른 영양상태와 대사증후군 위험도에 관한 연구 : 2013-2015년 국민건강영양조사 자료를 이용하여
대한지역사회영양학회지
2018 .12
Comprehensive Metatranscriptomic Analysis of Plant Viruses in Imported Frozen Cherries and Blueberries
The Plant Pathology Journal
2024 .08
Dynamics of Bacterial and Viral Communities during Kimchi Fermentation
한국미생물학회 학술대회논문집
2021 .08
Development of a Multiplex Polymerase Chain Reaction Assay for Detecting Five Previously Unreported Papaya Viruses for Quarantine Purposes in Korea
Research in Plant Disease(식물병연구)
2024 .09
Immune Modulation Effects of Lactobacillus Isolated from Kimchi and Its Possible Mechanisms
한국미생물학회 학술대회논문집
2015 .04
Pathogenesis of Oncoviruses: A Systemic Review
한국미생물·생명공학회지
2023 .06
한국 성인의 채소와 김치 섭취량에 따른 영양상태와 대사증후군 위험도에 관한 연구 : 2010-2011년 국민건강영양조사 자료를 이용하여
대한지역사회영양학회지
2017 .12
Changes in Microbial Community during Kimchi Fermentation Process by Carbon Dioxide Treatment
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
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