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한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Meat analog as future food: a review
한국축산학회지
2020 .01
Technical requirements for cultured meat production: a review
한국축산학회지
2021 .01
국내 육가공 산업의 현황과 전망
식품과학과 산업
2018 .09
Sustainable Supply of Plant/Cell-Based Alternative Meats by Geometric Transformation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
배양육: 최신 동향과 기술적 과제
식품과학과 산업
2023 .09
An Insight of Meat Industry in Pakistan with Special Reference to Halal Meat: A Comprehensive Review
한국축산식품학회지
2017 .01
Development of plant-based meat ball using Spend coffee grounds added extruded meat analogs
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
대체 단백질 식품 제조를 위한 소재 및 기술
식품과학과 산업
2023 .09
Technologies and challenges of producing plant-based meat analog
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
In-vitro meat: a promising solution for sustainability of meat sector
한국축산학회지
2021 .01
Effect of Raw Materials on the Properties of Plant-Based Meat Analogs
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Current technology and industrialization status of cell-cultivated meat
한국축산학회지
2024 .01
State of the Art of Cultivated Meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
식육 및 육가공 산업에서의 육류 대체 식품 및 소재의 활용
축산식품과학과 산업
2018 .01
Development of Alternative Meat Using Domestic Agricultural Products and Utilization of Food Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
A qualitative study on the consumption experiences of plant-based meat alternatives: Focusing on consumers in South Korea and the United States
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Plant-Based Meat Analogues Prepared by Extrusion Technology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Association of meat attachment with intention to reduce meat consumption among young Korean adults in their 20s: Gender difference and moderating role of environmental awareness
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
너는 누구니 ? 포장육·숙성육·건조숙성육
축산식품과학과 산업
2018 .01
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