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김치산업의 현황과 발전 방향
식품과학과 산업
2020 .06
Comparative Analysis on the Characteristics of Kimchi Regarding to Kimchi Preparations
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Current evidence on the association between intake of fruits and vegetables and chronic diseases
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
초등학생의 채소 인지도와 채소 섭취 관련 인자들 간 상관관계 및 학교급식의 설명형 메뉴명이 채소 섭취 의사에 미치는 영향
대한영양사협회 학술지
2018 .01
Changes in chemical properties of Kimchi prepared with different salt-fermented seafood
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
한국 성인의 김치 섭취와 대사증후군과의 상관성 : 2007~2012년 국민건강영양조사 자료 분석
대한영양사협회 학술지
2016 .01
한국 전통발효식품의 현재와 미래발전전략
식품과학과 산업
2020 .06
중년 남성에서 과일?채소 섭취량에 따른 대사증후군 위험도 비교- 제6기(2013~2015년) 국민건강영양조사 자료 이용 -
한국식품영양학회지
2017 .10
Environmental and Seasonal Effects on Sensorial Quality of Brassica Vegetables for the Kimchi Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
2013~2015년(6기) 국민건강영양조사 자료를 이용한 청소년의 과일·채소 섭취에 따른 영양소 섭취와 건강상태의 비교
대한영양사협회 학술지
2017 .01
Development of Fruit and Vegetable Mixed Fermented Liquor without Additives
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Facilitators and barriers to fruit and vegetable intake
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Role of Jeotgal, a Korean Traditional Fermented Fish Sauce, in Microbial Dynamics and Metabolite Profiles During Kimchi Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Increased Health Functionality of Kimchi Containing Mixture of Wild Vegetables with Nitrite Scavenging Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Sodium Reduction Trend of Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Kimchi, the Role in Atherosclerosis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Korean Traditional Fermented Foods and Global Strategy
식품저장과 가공산업
2015 .12
Fruit and Vegetable Intake and Risk of Cardiovascular Disease, Cancer, and Mortality
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Bacterial Population Dynamics of Korean Cabbage Kimchi with Different Jeotgal, Salt-fermented Seafood
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Consumer Awareness and Interests toward Korean Kimchi among Chinese consumers
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
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