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왓소니아(Selaginella martensii) 전초 추출물의 항산화 및 생리활성 효소 억제 효과
한국식품영양과학회지
2023 .12
Antioxidant, Anti-inflammatory and Pore-tightening activites of phenolics compounds from Brachybotrys paridiformis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Phenolic Compounds and Anti-Wrinkling Activity of Ethanol Extracts from Seeds of Zanthoxylum schinifolium
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effective Propagation of Selaginella tamariscina through Optimized Medium Composition
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Anti-inflammation and Anti-oxidation Effect of Gintonin in C2C12 Cell
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
소인제(Aeonium sedifolium) 잎 유래 phenolic 성분의 항산화, 피부주름생성 억제, 항염증 및 모공 수축 효과
Food Science and Preservation
2023 .04
Anti-wrinkle and Anti-inflammatory Effect of Rhus javanica Branch Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Anti-wrinkle activity of High temperature and pressure treated rutin
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Anti-Oxidant, Anti-Diabetes, Anti-Microbial and Anti-Thrombosis Activities of Ginger Sprout
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
화장품 소재로서의 꽃 10 종 에탄올추출물 생리활성 특성연구
한국약용작물학회지
2020 .08
Effect of various extraction conditions of antioxidant, anti-aging and phenolic compounds from Sargassum fusiforme
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Comparison of Total Phenolics Compounds and Anti-oxidant and Anti-genotoxicity Activity of Turmeric (Curcuma longa L.) Cultivated in South Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
이팝나무 꽃에서 분리한 페놀 화합물의 생리활성 효소 억제효과
Food Science and Preservation
2018 .02
초미세 분쇄한 삼백초로부터 추출된 phenolic 화합물의 hyaluronidase 억제 효과
Food Science and Preservation
2016 .02
신육성 품종인 피크닉 (Picnic; Malus pumila Mill.) 사과의 기능성
Journal of applied biological chemistry
2019 .01
몽골산 Iris bungei 추출물의 자유 라디칼 소거 및 α-glucosidase 저해 활성
Food Science and Preservation
2017 .10
Selected Phenolics for Health Management
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Anti-thrombosis, Anti-oxidant and Anti-diabetes activities of Walnut leaves
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
물레나물(Hypericum ascyron L.) 추출물의 생리활성 효소 억제 효과
한국식품영양과학회지
2018 .01
Anti-oxidant, Anti-diabetes, Anti-aging, and Anti-genotoxic Activities of Red Beetroot as affected by Dry and Dry Roast
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
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