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Complete genome sequence of Limosilactobacillus fermentum JNU532 as a probiotic candidate for the functional food and feed supplements
한국축산학회지
2023 .01
Anti-Inflammatory Effect of Probiotic Limosilactobacillus fermentum OTG1035
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Complete genome sequence of candidate probiotic Limosilactobacillus fermentum KUFM407
한국축산학회지
2024 .07
Evaluation of Anti-obesity Properties of Limosilactobacillus fermentum Isolated from Human Commensal as Postbiotics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Flavor Enhancing Probiotic Limosilactobacillus fermentum EFEL6805 for Soy-yogurt Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effects of Limosilactobacillus fermentum and Lacticaseibacillus paracasei on the Alleviation of Sarcopenia in a Dexamethasone-Induced Murine Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Lactobacillus fermentum attenuates the alveolar bone loss in ligature-induced periodontitis in mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Evaluation of hangover relief effects in vitro and in vivo models on acetaldehyde in Lactobacillus fermentum HDB 1098
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Potential Probiotic Activity of Lactobacillus fermentum strain JDFM216 on the Longevity of Caenorhabditis elegans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
숙취해소 평가를 위한 in vitro 및 in vivo 수행: Lactobacillus fermentum HDB1098의 아세트알데히드 생성과 이에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2023 .09
Quality characteristics of Back kimchi with different lactic acid bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Lactobacillus fermentum HY7302 Improves Dry Eye in Benzalkonium Chloride-Induced Eye Dysfunction Mice Model and Conjunctiva Epithelial Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
유산균(Lactobacillus fermentum) 함유 미생물제제의 크리핑 벤트그래스 밀도개선 효과
Weed&Turfgrass Science
2017 .12
ICR 마우스를 이용한 Bacillus subtilis JNS 균주의 단회경구투여 독성시험
한국식품영양과학회지
2015 .01
The effect of dietary supplementation of Alpha lipoic acid (ALA), Lactobacillus fermentum and Lactobacillus plantarum mixture on non-specific immune responses of Asian catfish, Clarias batrachus
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Positive enhancement of Lactobacillus fermentum HY01 on intestinal movements of mice having constipation
Applied Biological Chemistry
2018 .01
Beneficial Effect of Limosilactobacillus reuteri 14 on Allergic Asthma verified In vitro and In vivo Analysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Oral administration effect of yacon, ginger and blueberry on the growth, body composition, plasma chemistry of juvenile olive flounder (Paralichthys olivaceus) and challenge test against Streptococcus iniae compared to a commercial probiotic, Lactobacillus fermentum
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
Probiotic Limosilactobacillus reuteri fermented brown rice attenuates anxiety-related behavior and modulates gut microbiota in mice model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Development of Medi-Food for the Elderly Using Probiotics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
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