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서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
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Evaluation of hangover relief effects in vitro and in vivo models on acetaldehyde in Lactobacillus fermentum HDB 1098
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
유산균발효마늘추출분말 급여 시 알코올 및 아세트알데히드 분해에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2023 .04
흰쥐에서 어성초 열수 추출물을 포함한 혼합물의 숙취해소 효과
한국식품영양과학회지
2016 .10
Genome analysis of Limosilactobacillus fermentum JN2019 applied to tumeric fermentation for animal feed
한국축산학회지
2021 .09
Lactobacillus fermentum attenuates the alveolar bone loss in ligature-induced periodontitis in mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Complete genome sequence of Limosilactobacillus fermentum JNU532 as a probiotic candidate for the functional food and feed supplements
한국축산학회지
2023 .01
Anti-Inflammatory Effect of Probiotic Limosilactobacillus fermentum OTG1035
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Potential Probiotic Activity of Lactobacillus fermentum strain JDFM216 on the Longevity of Caenorhabditis elegans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Complete genome sequence of candidate probiotic Limosilactobacillus fermentum KUFM407
한국축산학회지
2024 .07
Lactobacillus fermentum HY7302 Improves Dry Eye in Benzalkonium Chloride-Induced Eye Dysfunction Mice Model and Conjunctiva Epithelial Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Evaluation of Anti-obesity Properties of Limosilactobacillus fermentum Isolated from Human Commensal as Postbiotics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
유산균(Lactobacillus fermentum) 함유 미생물제제의 크리핑 벤트그래스 밀도개선 효과
Weed&Turfgrass Science
2017 .12
The effect of dietary supplementation of Alpha lipoic acid (ALA), Lactobacillus fermentum and Lactobacillus plantarum mixture on non-specific immune responses of Asian catfish, Clarias batrachus
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Effects of Limosilactobacillus fermentum and Lacticaseibacillus paracasei on the Alleviation of Sarcopenia in a Dexamethasone-Induced Murine Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
감귤 적과 부산물 풋귤을 활용한 숙취개선 칵테일믹스 제품 개발 “너영 나영 귤이서”
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Quality characteristics of Back kimchi with different lactic acid bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Positive enhancement of Lactobacillus fermentum HY01 on intestinal movements of mice having constipation
Applied Biological Chemistry
2018 .01
Flavor Enhancing Probiotic Limosilactobacillus fermentum EFEL6805 for Soy-yogurt Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
알코올 투여 쥐에서 열처리 가공염의 숙취 해소 효과
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Oral administration effect of yacon, ginger and blueberry on the growth, body composition, plasma chemistry of juvenile olive flounder (Paralichthys olivaceus) and challenge test against Streptococcus iniae compared to a commercial probiotic, Lactobacillus fermentum
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
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