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Endophytic Bacillus subtilis MJMP2 from Kimchi inhibits Xanthomonas oryzae pv. oryzae, the pathogen of Rice bacterial blight disease
Journal of applied biological chemistry
2016 .01
친환경 광역단지 내 젤라틴·키틴분해미생물을 이용한 유기 벼 생산
한국유기농업학회지
2018 .01
Enhancement of Rice Resistance to Bacterial Blight by Overexpressing BrCP3 Gene of Brassica rapa
Plant Breeding and Biotechnology
2015 .01
The effects of cropping system on the incidence of sheath blight of rice
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Quality Characteristics of Plant-Based Rice Milk Using Processed and Functional Varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
클린라이스 제조방식에 따른 백미의 품질 특성
Food Science and Preservation
2016 .08
무인비행체 영상 기반 연차 간 벼 생육 및 흰잎마름병 병해 추정
한국농공학회논문집
2020 .01
Enhanced resistance against rice bacterial blight by CRISPR/Cas9 targeted mutagenesis of xa13
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
A rice sucrose non-fermenting-1 related protein kinase 1, OSK35, plays an important role in fungal and bacterial disease resistance
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Quality characteristics of extruded rice snacks based on the rice cultivar and addition of rice germs
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Comparison of the Nutrient and Metabolic Profiles in Insect-Resistant Rice (Oryza sativa L.) and Conventional Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
벼흰잎마름병 저항성 고품질 중생 벼 ‘해품’
한국육종학회지
2019 .01
벼흰잎마름병 저항성 고품질 중만생 벼 ‘만백’
한국육종학회지
2017 .01
Overexpression of rice premnaspirodiene oxygenase reduces the infection rate of Xanthomonas oryzae pv. oryzae
Journal of Plant Biotechnology
2016 .12
Quality Characteristics of Rice Breads according to the Different Rice Cultivars for Processing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effect of Rice Straw Incorporating Season on Methane Emission During Rice Cultivation
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2017 .05
Comparison of Differences in Rice Quality Characteristics According to Cultivation Regions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
우리나라 벼 품종개발 변천사 및 성과
한국육종학회지
2020 .01
쌀가루의 영양성분과 쌀가루를 활용한 다양한 쌀빵 레시피 개발
한국식품영양학회지
2018 .01
Can Rice Replace Wheat? Evidence from Korean Consumers
농업생명환경연구
2023 .03
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