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마늘이 고지방 식이를 섭취한 UCP2 형질전환 마우스의 대사성 조직에서 UCP2 전사 조절에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2017 .06
마늘 모형을 이용한 마늘 생산 예측
한국농림기상학회 학술발표논문집
2018 .01
Green Tea (-)-Epigallotocatechin-3-Gallate Induces PGC-1α Gene Expression in HepG2 Cells and 3T3-L1 Adipocytes
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .03
Development of semi-dried garlic of promotion of consumption of Korean garlic
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Lipid Improvement Effects of Black Garlic Extract in C57BL/6J Mice Fed High-fat Diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Quality Characteristics of Bread with Garlic Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Quality Characteristics of black garlic by garlic pretreatment and enzyme treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Physicochemical and antioxidant properties of garlic (A. sativum) prepared by different heat treatment conditions
한국식품과학회지
2019 .10
Analysis of Quality Characteristics of Baeksan Garlic, Daeseo Garlic, and Namdo Garlic
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Anti-obesity Effect of Lactic acid-Fermented Garlic Extract in High-Fat Diet Induced Obese Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Comparison of in vitro anti-obesity effect of raw garlic and processed garlic
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
미세캡슐화 마늘분말의 안정성 및 관능특성
산업식품공학
2015 .01
Optimization Mixing Ratio for improving antioxidant activity in the mixture of Aged-Garlic, Garlic, and Pine needle
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Efficient Control of Garlic Leaf Blight using Unmanned Aerial Vehicles (UAVs) in Garlic
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2025 .04
마늘 자주식 소형 수집기 적용 효과
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Development of Sensory Lexicon for Commercially-Available Garlic Powder in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Quality Characteristics of Garlic Oil Stored under Different Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Adjuvant-active seaweed Codium polysaccharide increases immune responds to Gardasil® in mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Biological Activity of Garlic Hydrolysates
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Attributes of consumer preferences for black garlic
Korean Journal of Agricultural Science
2022 .06
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