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적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
베리류를 첨가한 ABC 건강주스의 항산화 활성 및 이화학적 품질 특성
한국식품영양학회지
2023 .02
Quality Characteristics and Antioxidant Activity of Yogurt Supplemented with Aronia (Aronia melanocarpa) Juice
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .12
A Novel Method to Evaluate Antioxidant Activity of Polyphenols
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Inactivation of Uropathogenic Escherichia coli Biofilm by Cranberry Juice with Natural Plant Antimicrobials within a Short Time
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
아로니아즙을 첨가한 조청의 품질특성
한국식품영양과학회지
2020 .10
아로니아즙 첨가에 따른 단감잼의 품질특성
한국식품영양학회지
2017 .06
Comparative Study on the Antimicrobial and Antioxidant Activity of Propolis
Journal of Apiculture
2023 .11
Physicochemical Properties and Antioxidant Activity of Commercial Fruit and Vegetable Juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effect of extraction method on yield of the aronia juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
아로니아 착즙액을 첨가하여 제조한 식혜의 품질특성 및 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2020 .09
Fermentation of Vegetable Juice by Lactococcus lactis and Its Antimicrobial Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Synergistic Antimicrobial Activities of Essential Oils Against Lactic Acid Bacteria in Tomato Juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
증숙 더덕 에탄올 추출물에 대한 항산화?항균 활성
한국식품영양학회지
2021 .01
저속압착방식으로 착즙한 오디주스의 항산화 및 항염증 효과
한국식품영양과학회지
2020 .05
Antioxidative Effects and Antimicrobial Activity of Several Plant Resources
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .05
식품 포장용지를 위한 천연항균제 적용성 평가
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2016 .04
Antioxidant properties of commercial fruit juices and vinegars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
국내 적포도주스의 항산화능과 색도의 상관성
한국식품영양과학회지
2015 .08
Evaluation of Nisin Loaded Chitosan Nanoparticles for Its Antimicrobial Activity in Orange Juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
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