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경북지역 버섯 수출의 특징 분석
한국버섯학회지
2015 .01
새송이버섯, 팽이버섯 열수추출물의 항산화 및 항암 활성
한국식품영양학회지
2018 .01
Changes in quality characteristics according to storage period of treated oyster mushroom by type of cleaning agent
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Introduction of the representative mushroom cultivars and groundbreaking cultivation techniques in Korea
한국버섯학회지
2016 .01
Development and Verification of Predictive Models for Growth of Escherichia coli O157:H7 in Oyster Mushroom
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Continuous Cultivation Strategies for CO₂ in a Closed Production of King Oyster Mushrooms and Romaine Lettuces
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
큰느타리버섯 수확후 관리기술 최근 연구 동향
한국버섯학회지
2018 .01
Risk Assessment Study on Escherichia coli O157:H7 in the Post-Harvest Stage of Oyster Mushrooms in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Quality characteristics in the storage of vacuum packed oyster mushrooms for meal kits
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effects of oyster mushroom as a feed addictive in juvenile cherry salmon
한국버섯학회지
2019 .01
굴양식업의 구조변화에 따른 재편 방향
수산해양교육연구
2022 .06
Simultaneous Cultivation Strategies for CO₂ Balance in a Closed Production System of King Oyster Mushrooms and Romaine Lettuces
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
느타리 병버섯 재배사 원격환경 모니터링 및 제어시스템 개발
한국버섯학회지
2017 .01
Current prospects of mushroom production and industrial growth in India
한국버섯학회지
2018 .01
액체종균으로 배양된 느타리버섯(Pleurotus ostreatus)의 이화학적 특성 및 항산화 활성
한국버섯학회지
2019 .01
Factors Influencing the Consumption of Wild and Cultivated Mushroom Species in Southwestern Nigeria
Journal of forest and environmental science
2020 .01
Quality characteristics of extruded meat analog from different soy protein sources supplemented with oyster mushroom and mealworm
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
수출 참외 손실률 감소를 위한 CA 컨테이너 수송 조건
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
버섯 산업의 발달 동향
한국버섯학회지
2016 .01
Establishment of Optimal Thermal/Non-thermal Household Cooking Methods to Control Escherichia coli O157:H7 in Button and Oyster Mushrooms
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
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