지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
냉장 저장 중 고등어(Scomber japonicus)의 선도 지표 개발을 위한 품질 특성 평가
한국수산과학회지
2016 .12
Anti-inflammatory Effect of Lipid from Scomber japonicus (mackerel) Eggs LPS-induced RAW 264.7 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Assessment of Quality Changes in Mackerel during Refrigerated Storage for Development of a Freshness Indicator
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
고등어(Scomber japonicus) 연령과 성장의 재확인 및 의미
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
Analysis of free amino acids in mackerel (Scomber japonicus) according to catching season and size
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Change in the Physiochemical Property of Mackerel Scomber japonicus during Boiled-dried Fishery Product Making
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Diet Composition of the Chub Mackerel, Scomber japonicus in the South Sea of Korea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
표고 '산조701호', '농진고'의 최적 배양 및 자실체 특성 비교
한국버섯학회지
2018 .01
Microbiological sanitary assessment of mackerel (Scomber japonicus) at a fishery products auction market
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Microbial, physicochemical, and sensory quality characteristics of ray (Raja porosa) braised in a spicy sauce
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
Immunomodulatory effects of lipid extracted from Scomber japonicus eggs on immunosuppressive mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Modification of Quinn’s length-based model for Korean chub mackerel (Scomber japonicus) population
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
The future projection for chub mackerel (Scomber japonicus) catch distributions in Korean waters under CMIP6 forcing scenarios
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Sensor Gas Chromatography 시스템을 이용한 고등어(Scomber japonicas)의 신속한 신선도 평가 방법
한국수산과학회지
2017 .12
Ovarian maturation and spawning of female Chub mackerel, Scomber japonicus, in the southern sea of Korea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
연속 초분광 영상 데이터 획득 장치를 이용한 고등어(Scomber japonicus) 신선도 등급 분류 및 판정
한국수산과학회지
2024 .12
표면반응분석법을 활용한 뼈 연화 및 비린내 저감화 고등어(Scomber japonicus) 가공품의 가공공정 최적화
한국수산과학회지
2018 .10
Climate-change driven range shifts of exploitable chub mackerel (Scomber japonicus) projected by bio-physical coupling individual based model in the western North Pacific
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
냉동 고등어(Scomber japonicus)의 유통 온도 관리를 위한 Time-temperature Indicator 개발
한국수산과학회지
2018 .10
뼈 연화 고등어(Scomber japonicus) 가공품의 식품성분 특성
한국수산과학회지
2018 .12
0