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Changes of Physical Properties by Different Parts and Heat Treatments of Lentinula edodes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Neuroprotective effects of mushroom Lentinula edodes extracts with antioxidants on oxidative-stress-induced PC-12 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Physicochemical Properties and Antioxidant Activities of a New Cultivar Lentinula edodes GNA01
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
표고 톱밥재배 시 상대습도가 자실체 생육에 미치는 영향
한국버섯학회지
2018 .01
표고 톱밥재배용 교배균주의 자실체 온도형 및 생산성 비교
한국버섯학회지
2015 .01
Optimization of Extraction Method for Antioxidant Activities from Shiitake Mushroom (Lentinula edodes) using Response Surface Methodology (RSM)
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Comparisons of Expression Level of Lentinula edodes β-Glucan Gene According to the Growth Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
신선 표고의 수확 후 유통수명 연장을 위한 UV-C 처리 조건 구명
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
표고버섯의 지면 톱밥균상재배에 의한 재배과정과 수확
한국산림과학회지
2015 .01
Antiviral activity against Influenza A (H1N1) virus of Oak mushroom (Lentinula edodes) Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Control Effect of Tomato Bacterial wilt caused by Ralstonia solanacearum Using Water Extract of Spent Mushroom Media of Lentinula edodes
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2016 .04
Changes of Physicochemical Characteristics in the Shiitake Mushroom (Lentinus edodes) Powder by Different Drying Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
배지조성에 따른 표고 톱밥재배의 생육 효과
한국버섯학회지
2018 .01
표고 중온성 품종 '산조708호' 육성 및 특성
한국버섯학회지
2016 .01
Analysis of management status of oak mushroom management in Chungcheongnam-do
Korean Journal of Agricultural Science
2021 .09
Chemical Components and Nutritional Value of the Korean Lentinula edodes Strains and Imported Strains
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
표고 수집종들의 유리당, 아미노산 및 β-glucan 함량
한국버섯학회지
2016 .01
Screening of Optimum Culture Condition of Liquid Spawn on Shiitake (Lentinula edodes)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
병아리콩을 첨가한 두유의 품질 특성 및 항산화 활성
한국식품영양학회지
2017 .10
Quality Characteristics and Antioxidant Properties of Shiitake (Lentinula edodes) Cultivated with Liquid and Solid Spawn
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
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