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배지조성에 따른 표고 톱밥재배의 생육 효과
한국버섯학회지
2018 .01
표고 톱밥재배 시 상대습도가 자실체 생육에 미치는 영향
한국버섯학회지
2018 .01
표고 톱밥재배용 모균주 선발과 교배균주의 균사배양 및 생육 특성
한국버섯학회지
2015 .01
LED 광원에 따른 표고 톱밥배지 갈변효율 및 자실체 특성
한국버섯학회지
2017 .01
표고 톱밥배지에서 분리한 배양 진균의 다양성 분석
한국버섯학회지
2019 .01
Characteristics of sawdust cultivation of Lentinula edodes with different methods of spawn inoculation
한국버섯학회지
2018 .01
Analysis of ergothioneine content in fruiting bodies of domestic sawdust-cultivated Lentinula edodes cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
표고 수집종들의 유리당, 아미노산 및 β-glucan 함량
한국버섯학회지
2016 .01
Changes of Physical Properties by Different Parts and Heat Treatments of Lentinula edodes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
여름철 표고 톱밥재배의 고온환경조절이 버섯생산성 향상에 미치는 영향
한국버섯학회지
2015 .01
Chemical Components and Nutritional Value of the Korean Lentinula edodes Strains and Imported Strains
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
표고 중온성 품종 '산조708호' 육성 및 특성
한국버섯학회지
2016 .01
Comparisons of Crude Proteins and Amino Acids Composition of Korean Lentinula edodes Strains and Foreign Strains
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .10
표고버섯의 지면 톱밥균상재배에 의한 재배과정과 수확
한국산림과학회지
2015 .01
Comparisons of Expression Level of Lentinula edodes β-Glucan Gene According to the Growth Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Comparison of Chemical Components of Korean Lentinula edodes Strains and Imported Strains
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .10
Neuroprotective effects of mushroom Lentinula edodes extracts with antioxidants on oxidative-stress-induced PC-12 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
ICT 기반 표고버섯 스마트 재배시설 모델개발
한국버섯학회지
2018 .01
Influence of Oak Mushroom (Lentinula edodes) and Chickpea Flour Ratios on the Physicochemical Characteristics of Plant-Based Meat Analogues
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
표고 톱밥재배용 신품종 '농진고' 특성
한국버섯학회지
2015 .01
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