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한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Preparation and functional properties of citrus & Korean Dendropanax kombucha
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
The Changes of β-Cryptoxanthin Contents and Its Characteristics by Citrus Kombucha Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
홍화 추출물을 이용한 분무건조 분말의 물리화학적 품질 특성 및 항산화 활성
Food Science and Preservation
2021 .04
Physico-Chemical Properties and Physiological Functions of Digestion-Resistant Maltodextrin
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Rheological Differences of Waxy Barley Flour Dispersions Mixed with Various Gums
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .03
Cluster Dextrin®: High Molecular Weight Maltodextrin as a Good Energy Source for Athletes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Optimization of Spray Drying Parameters for Immature Citrus unshiu Concentrate Powder Using Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effect of Spray-drying Condition and Surfactant Addition on Morphological Characteristics of Spray-dried Nanocellulose
Journal of forest and environmental science
2017 .01
균질처리와 건조방법에 따른 유자 분말의 이화학적 특성과 향기 함량 비교
Food Science and Preservation
2022 .02
Effect of Cellulose Gums on Rheology of Binary Mixtures of Xanthan Gum and Locust Bean Gum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Antioxidant Properties of Kombucha Made with Tartary Buckwheat Tea and Burdock Tea
Preventive Nutrition and Food Science
2023 .09
Functional Effects of Indigestible Maltodextrin in Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Anti-microbial Activities of Commercial Dental Gum and Disciples-produced Gum for Companion Dog
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Exploring the tri-component structure of gellan gum, soy protein isolate, and maltodextrin: impacts on meringue foaming and cookie properties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Physicochemical properties of encapsulated rosemary essential oil by spray drying
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
살포 시스템에 의한 살균제 Dithianon의 감귤 잎 부착량 및 농작업자 노출량 비교
농약과학회지
2017 .06
Gamma Irradiation as a Quarantine Treatment and Its Effects on Physicochemical and Sensory Qualities of Korean Citrus Fruits
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
클로렐라 추출물의 항산화 활성 및 분무건조 분말의 물리화학적 특성
Food Science and Preservation
2015 .08
Physicochemical Properties and Antioxidant Activities by Spray Dried Powder of Safflower (Carthamus tincotrius L.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
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