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Anti Histone Acetyltransferase Compounds Suppress Neuroinflammatory Responses by NF-kB Activation in BV2 Microglial Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Anti-neuroinflammatory Action of Sargassum horneri Reduced in Lipopolysaccharide (LPS)-Induced BV2 Microglia
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
LAB Fermented Aronia Suppresses Lipid Accumulation and LPS-induced Neuroinflammatory Responses in 3T3-L1 and BV2
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Anti-Inflammatory Effects of Natural Materials in LPS-stimulated BV2 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Anti-neuroinflammatory Effect of 2'-Fucosyllactose through the Regulation of M2 Microglial Cell Activation in a Mouse Model of Ischemia-Reperfusion Injury
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Fermentation Characteristics and Anti-Inflammatory Effect on LPS-Induced RAW 264.7 Cells of Ginseng Vinegar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
The Anti-Neuroinflammatory Effects of Agastache rugosa O. Kuntze Ethanolic Extract in Inflammation-Induced Microglial Cell
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Perilla frutescens Leaf Extract Modulates Immune Response and Cell Growth Pathways in LPS-Stimulated BV2 Microglial Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Protective Effect of Ginger Vinegar against Scopolamine-induced Cognitive Impairment in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
PRE attenuates neuroinflammation via modulation of CX₃CR₁ in BV2 microglia cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Neochlorogenic Acid Inhibits Lipopolysaccharide-induced Activation and Pro-inflammatory Responses in BV2 Microglial Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Sodium alginate/gelatin/fucoidan three-dimensional scaffolds for anti-inflammatory effects in lipopolysaccharide-stimulated BV2 microglial cells
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Melissa officinalis attenuated lipopolysaccharide-induced BV2 microglial activation via MAPK and Nrf2 signaling
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
식초산업의 현황과 기능성 그리고 발전 전략
식품과학과 산업
2020 .06
전처리 방법에 따른 생강과 생강박 분말의 품질 특성
한국식품영양학회지
2024 .08
Beneficial Effects of Ginger (Zingiber officinale Roscoe) Extracts in Skin Health through Their Anti-oxidant and Whitening Activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
식초 산업의 발전사와 최근 현황
식품과학과 산업
2022 .03
Anti-inflammatory Effects of Ginseng Seeds Extract on Lipopolysaccharide-stimulated BV2 cells via Downregulation of MAPK Activation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Quality Characteristics of Ginger and Ginger Juice Pomace Hot Water Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Anti-Inflammatory and Anti-Asthmatic Effects of Steamed Ginger Extract in LPS-Stimulated Raw264.7 Cells and Ovalbumin-Induced Asthmatic Murine Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
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